“Miris”: Aktrise pēc operācijas uzzina briesmīgas ziņas par savu dēlu

Aktrise atklāja, ka viņai ir grūti aptvert kas notiek. Šobrīd aktrisei ir liels stress un pārdzīvojumi par šo radušos situāciju ar dēlu. Viņa ir gatava pastāstīt par notikušo. 

Aktrises Jeļenas Jakovļevas dēls pietuvojās loģiskajai līnijai, aiz kuras viņu gaidīja nāve.

Krievu aktrises Jeļenas Jakovļevas un Valērija Šalnija vienīgais dēls Deniss Šalnijs neierakstās sabiedrības morāles rāmjos un vienmēr cenšas parādīt cilvēkiem savu atšķirību no visiem pārējiem. Tāpēc viņš ar tetovējumiem caurdura visu savu ķermeni, pat seju, un uztrennēja muskuļus līdz neticamam izmēram. Šādai uzvedībai kā cēloni psihologi jau kopš bērnības ir saskatījuši uzmanības deficītu, un tas pavada Jakovļevas dēlu visu mūžu.

Savos 30 gados Deniss Šalniks vairākkārt ir nonācis skandalozās situācijās. Viņš pameta mācības Londonā, apprecējās, izšķīrās un pārtaisīja sevi no galvas līdz kājām. Meklējot savu “es”, Jakovļevas dēls strādāja bērnudārzā, frizētavā un fitnesa klubā.

Vienīgā pastāvība Šalnika dzīvē ir mīlestība pret dzīvniekiem. Nesen Jakovļevas dēls dzīvoja zem viena jumta ar četriem kaķiem. Tomēr pirms dažām dienām notika skumja lieta.

Viens no kaķiem nomira. Par to paziņoja pats Jakovļevas dēls. Viņš rakstīja: “Tu nomiri” (ieraksts oriģināli bija angļu valodā – “You died”). Fani grūtajā brīdī atbalstīja Jakovļevas dēlu.

Lasi vēl: 83 gadu vecumā mūžībā devusies leģendāra aktrise, kuru bieži varēja redzēt uz TV ekrāniem

Iepriekš tika ziņots, ka Jeļenai Jakovļevai tika veikta operācija. Plastikas ķirurgs Maksimiliāns Abozins ir pārliecināts, ka aktrise jau iepriekš ir gulusies zem skalpeļa, turklāt ne reizi vien. Pēc viņa domām, aktrise veikusi blefaroplastiku un vaigu kaulu lipofilingu.

 

Leave a Comment