83 gadu vecumā mūžībā devusies leģendāra aktrise, kuru bieži varēja redzēt uz TV ekrāniem

Aktrise nodzīvojusi ļoti garu un aizraujošu dzīvi. Viņas kolēģi atklāj, ka tik harizmātisku cilvēku viņi vēl nebija redzējuši. Aktrise mūžībā aizgājusi 9.janvārī, tomēr radinieki tikai tagad spēja visiem atklāt šo notikumu. 

Melinda Dilona no šīs dzīves šķīrusies 83 gadu vecumā. Par traģēdiju ziņoja divreiz “Oskara” balvai nominētās Holivudas aktrises radinieki.

Melindas radinieki skaidroja, ka aktrise mūžībā aizgājusi jau 9.janvārī, taču tikai tagad par to varējuši paziņot. Dilonas nāves iemesls nav atklāts.

Barbara Streizande veltījusi vārdus mirušajai kolēģei. “Melinda Dilona bija brīnišķīga aktrise, kura bija apbrīnojami delikāta. Lai viņa dus mierā”, izdevums “People” citē Barbaru, kura kopā ar Dilonu savulaik filmējās filmā “Paisuma princis”.

Skatītāji aktrisi vislabāk atceras pēc viņas lomas Stīvena Spīlberga 1977. gada zinātniskās fantastikas filmā “Trešās pakāpes tuvie kontakti.” Sižeta centrā ir stāsts par cilvēku tikšanos ar svešas civilizācijas pārstāvjiem. Tiek uzskatīts, ka trešā saskarsmes pakāpe ar citplanētiešiem ir šādu, citas pasaules būtņu novērošana. Filma iekasēja 306 miljonus, bet filmēšanas budžets bija 20 miljoni USD.

Savas leģendārās karjeras laikā Holivudā Melinda divas reizes tika nominēta “Oskaram” kā labākā otrā plāna aktrise. Zvaigznes karjera kino, televīzijā un Brodvejā ilga četras desmitgades.

Lasi vēl: Astrologi paredz, ka pašā februāra sākumā 2 zodiaka zīmes nokļūs neveiksmju bedrē

Dilona bija precējusies ar aktieri Ričardu Libertīni, ar kuru viņai ir kopīgs dēls. Laulība ilga no 1963. līdz 1978. gadam. Pēc tam aktrise slēpa savu personīgo dzīvi.

 

Leave a Comment