Astrologi nosaukuši zodiaka zīmi, kuras pārstāvjiem ir visgrūtākā dzīve. Kāpēc liktenis viņus apdalījis?

Pastāv uzskats, ka no zodiaka zīmēm visvairāk ciešanu dzīve sagādā tieši šīm zodiaka zīmēm. Šajā zīmē dzimušie ir laipnākie un uzticamākie cilvēki, kas gatavi upurēties citu labā. Apkārtējie viņus nereti izmanto, apgrūtina ar savām problēmām un neļauj mierīgi dzīvot.

To pašu var dzirdēt par Vēžiem, kuri pilnībā atdod visu ģimenei, bet nesaņem no tās pienācīgu novērtējumu. Lai cik tu nedod saviem tuviniekiem, viņiem allaž ir par maz. Cik daudz gan tev jādod citiem, lai viņi būtu laimīgi?

Klīst baumas, ka arī Svariem dzīvesceļš nav viegls. Šajā horoskopa zīmē dzimušie ir nelaimīgi, ja viņiem jādzīvo bez mīlestības vai vismaz naudas. Bet pasaule šajā ziņā pret viņiem ir skarba, un visbiežāk nepiedāvā ne vienu, ne otru.

Savukārt vairāki Lauvas ir pārliecināti, ka tieši viņi dzīvo vissliktāk. Galu galā viņi ir karaļi un karalienes. Bet neviens negrib atzīt viņu diženumu – tas, viņuprāt, ir šausmīgi negodīgi un aizvainojoši.

Vēl tikai nedaudz pacietības, un pavisam drīz uzzināsim, kura tad patiesībā ir zīme ar grūtāko un sarežģītāko likteni!

Par spīti grūtībām, šajā zodiaka zīmē dzimušie nekad nesūdzas un neizplūst emocijās. Viņi ir cienījami sabiedrības locekļi. allaž saglabā mieru un nežēlojas, ejot pa dzīvi kā tankisti.

Šiem ļaudīm vienmēr ir mērķis un plāns tā sasniegšanai. Un kamēr mērķis nav piepildīts, viņu uzmanību nenovērš nekas. Ne slikts garastāvoklis, ne slimība, ne negatīvs pavērsiens.

Apkārtējie bieži viņus kritizē par spītību un nevēlēšanos rast kompromisu, taču tā ir tikai skaudība. Šajā zīmē dzimušie cilvēki vienkārši nespēj atteikties no savas pārliecības un ideāliem.

Lasi vēl: 73 gadu vecumā miris dzejnieks, mūziķis un vienas no ietekmīgākās grupas līderis

Viņi tiek uzskatīti par snobiem un karjeristiem, tiek rāti par nejūtīgumu un formālismu. Bet viņiem ir tiesības šādi uzvesties, jo tieši viņiem ir visgrūtākā dzīve! Šīs zodiaka zīmes pārstāvji, kas tiek uzskatīti par “ložu necaurlaidīgākajiem” un biezādainākajiem, labāk par visiem zina, kas ir dzīves rūgtums.

Tātad – kuru zodiaka zīmi Visums lutina vismazāk?

Turpinājumu lasiet tālāk

Leave a Comment