Astrologi nosaukuši zodiaka zīmi, kuras pārstāvjiem ir visgrūtākā dzīve. Kāpēc liktenis viņus apdalījis?

Tas ir neviens cits kā Mežāzis!

Fakts ir tāds, ka Mežāzi pārvalda Saturns. Un Saturns nozīmē ierobežojumus, grūtības, pārbaudījumus, sodus, grūtības un visu ļaunāko, kas var būt. Bet tas nav pats svarīgākais.

Mežāža pamatvajadzība ir, lai viss būtu PAREIZI. Normāls darbs, normāla mīlestība, normāla nauda, normāli cilvēki.

Bet kur mūsu pasaulē tu esi redzējis kaut ko normālu? Vai kaut kas tāds vispār pastāv?

Tāpēc Mežāži ir paši nelaimīgākie visu zvaigznāju vidū. Viņiem tiek laupīts galvenais – tas, bez kā viņi vienkārši nevar dzīvot – pareizība un kārtība.

Mežāzim sirdi plosa ne tik daudz problēmu gūzma, kas jāatrisina Saturna ietekmes dēļ, bet gan pilnīga neiespējamība vismaz kaut kā sakārtot šo trako pasauli.

Mežāzis ir cīnītājs pret haosu, bet šī misija, iespējams, ir godājama, taču ārkārtīgi grūta. Tāpēc Mežāzis tik reti smaida – viņam prāts nenesas uz jokiem.

Šajā zodiaka zīmē dzimušie bieži kļūst par priekšniekiem. Vai zini kāpēc? Tāpēc, ka viņi sapņo komandēt citus? Nē, viņi vienkārši vēlas, lai valdītu kārtība. Un, kā zināms, ja vēlies, lai kāda lieta tiktu padarīta labi, dari pats.

Lasi vēl: Visi ekstrasensi apgalvo vienādi: Viņi ir tikai pieci, nosauktas zodiaka zīmes, kuras sargā augstākie spēki

Mežāžiem vienmēr maciņā turas nauda. Gribi zināt iemeslu? Tāpēc, ka viņi ir bezsirdīgi un nevienam finansiāli nepalīdz? Nē, viņi vienkārši smagi strādā, cenšoties uzturētu kārtību savā dzīvē.

Mežāži ir cilvēki, kuriem nav tiesību kļūdīties. Tas ir viņu dzīves moto. Viņi zina, ka kļūdu nedrīkst pieļaut – pretējā gadījumā, viņuprāt, visa pasaule uzreiz sabruks. Jo Mežāžiem ir pārliecība, ka pasaule turas tieši uz viņiem.

 

 

Leave a Comment