Visi ekstrasensi apgalvo vienādi: Viņi ir tikai pieci, nosauktas zodiaka zīmes, kuras sargā augstākie spēki

Astrologi uzskaitījuši zodiaka zīmes, kuri atrodas zem Visuma aizsardzības. Ar ikvienu no mums dzīvē reizēm notiek pārsteidzošas lietas, kuras nevar nosaukt savādāk kā vien par brīnumu.

Izvilkt eksāmenā vienīgo biļeti, kuru zini lieliski, nopirkt pēdējo lidmašīnas biļeti savam sapņu ceļojumam, tīras nejaušības pēc sastapt savu otro pusīti – visi šie notikumi noris tik labi, ka rodas sajūta, ka tos izkārto augstākie spēki.

Dažām zodiaka zīmēm dzīve it kā sastāv no šādiem laimīgiem notikumiem – un visa lieta ir tā, ka viņus aizsargā augstākie spēki. Pastāstīsim, kuros zvaigznājos ir dzimuši galvenie veiksminieki.

Auns

Uguns stihijas pārstāvji ir īsti fortūnas mīluļi. Visums nemitīgi sniedz atbalstu mērķtiecīgajiem un neatlaidīgajiem Auniem, palīdz viņiem visās viņu lietās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus vienmēr ieskauj mīloši un uzticīgi cilvēki, darbā viņiem viss sakārtojas maksimāli labvēlīgi, bet nauda plūst viņu rokās kā upe.

Dvīņi

Cilvēki, kuri ir dzimuši Dvīņu zīmē, diezgan bieži riskē, nokļūst kādās avantūrās, atrodas sarežģītās dzīves situācijās. Tomēr viņi vienmēr iziet no ūdens sausi – pēc astrologu domām, tas notiek, jo viņus sargā pats Visums.

Lasi vēl: Kāzu nakts pie čigāniem: neskaties vienatnē, jo tu būsi pārsteigts par tur notiekošo šajā īpašajā naktī

Pat brīžos, kad Dvīņiem šķiet, ka viņi ir nokļuvuši strupceļā, liktenis viņiem atsūta glābjošu zīmi vai kādu iespēju.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment