Aktieris Dveins Džonsons piedzīvojis šausmīgu stresa nakti: ”Man pazvanīja naktī un teica, lai braucu atvadīties”

Holivudas zvaigzne vēlu vakarā saņēma zvanu ar biedējošām ziņām – negadījumā cieta viņa 74 gadus vecā māte. Duane izlaida fotogrāfiju ar sarkanu Cadillac, saburzītu no pasažiera puses, kur sēdēja Ata Džonsona.

 

Paldies, Dievs, viņai viss ir kārtībā. Žēlsirdības eņģeļi skatījās pār manu mammu, kad viņa pagājušajā naktī nokļuva autoavārijā. Viņa izdzīvoja un tiks turpināta pārbaudīt,” sacīja Džonsons.

 

Viņš stāstīja par mātes grūto likteni, kas mazināja viņas cīņassparu. “Šī sieviete ir pārdzīvojusi plaušu vēzi, grūtu laulību, frontālu sadursmi ar dzērājšoferi un pašnāvības mēģinājumu. Viņa izdzīvoja, un tas padara eņģeļus un brīnumus reālus.” – Dveins.

 

Lasi vēl: Nelaime: Viena liktenīga kļūda un kāda Latvijas ģimene paliek bez savas mammas

 

Džonsons pateicās Losandželosas policijai un ugunsdzēsējiem, kuri ātri ieradās notikuma vietā un palīdzēja negadījumā iesaistītajiem. Viņš norādīja, ka augstu vērtē viņus par to, ka viņi ir tik gādīgi un koncentrējušies, uztur kontaktus ar viņu un sniedza informāciju.

Mākslinieka tēvs aizgāja mūžībā 2020. gadā, kas bija trieciens Dveinam. Pēc incidenta ar māti viņš mudināja fanus dāvāt mīlestību tuvākajiem cilvēkiem . “Man ir palicis viens vecāks, tāpēc, ja tev vēl ir mamma un tētis, noteikti apskauj viņus, jo tu nekad nezini, kad tev piezvanīs trijos naktī un pateiks ko tādu, ko neviens no mums negrib dzirdēt. “, sacīja Džonsons.

Leave a Comment