Merilina Kerro nosaukusi 4 Lietas, kuras nekad nedrīkst nodarīt vecākiem, tas savādāk atnesīs nelaimi uz mūžu

Neizrādiet augstprātību, domājot par saviem vecākiem. Ir svarīgi apzināties, ka jūs neesat pārāks vai inteliģentāks par viņiem, neatkarīgi no tā, cik daudz ceļvežu vai iedvesmojošu frāžu jūs saskaraties.

Ir ļoti svarīgi paturēt prātā, ka jūs esat tikpat cilvēki kā viņi. Paturiet prātā, ka ģimenes enerģija tiek nodota caur vecākām paaudzēm, arī tām, kas jau ir aizgājušas.

Mēģinājums pārspēt vecākus ir nepārdomāts. Ir veltīgi uzspiest viņiem savu gudrības uztveri. Grāmatu vai mācību materiālu izsniegšana var radīt satraukumu un neērtības. Vislabāk ir ļaut saviem vecākiem attīstīties savā tempā, piedāvājot norādījumus tikai tad, ja viņi to patiesi uztver.

Ir svarīgi necensties atriebties. Nav prātīgi koncentrēties uz sīkām detaļām vai pagātnes neskaidrībām, lai izlīdzētos ar vecākiem.

Atriebības meklējumi nenovedīs pie pozitīva iznākuma. Ja jūsu vecāki ir aizvainojuši, vislabāk ir ļaut viņiem to atrisināt pašiem. Atriebības pasākumu veikšana tikai novedīs pie turpmākām nesaskaņām, un jūs cietīsit vairāk nekā viņi.

Merilina Kerro nobeigumā norāda, ka nav nepieciešams aktīvi sazināties ar saviem vecākiem. Tā vietā viņa iesaka ļaut viņiem dzīvot savu dzīvi, nevis atņemt viņiem neatkarību. Uzsvars jāliek uz personīgo izaugsmi, kas ietver savu domu, jūtu un darbību izkopšanu. Ir svarīgi ļaut viņiem izbaudīt savu dzīvi savā veidā.

Leave a Comment