Māte izmeta dēlu (7) no prāmja; Izmeklētāji noskaidrojuši jaunu informāciju par notikušā apstākļiem un iemesliem

Drāma par māti, kura esot izmetusi savu dēlu (7) un pēc tam arī sevi no prāmja “Stena Spirit” starp Poliju un Zviedriju, izraisa sašutumu!

Gdaņskas prokuratūras veiktā izmeklēšana tagad atklājusi jaunas detaļas, kas sniedz informāciju par pilnīgi izmisušu māti. Zēns un viņa māte, abi no Polijas, ceturtdien, 29.jūnijā, īsi pēc plkst.16 iekrita Baltijas jūrā starp Gdaņsku Polijā un Karlskronu Zviedrijas dienvidos.

Pēc glābēju (tostarp NATO spēku) izvietošanas no gaisa un ar laivu 36 gadus vecā sieviete un viņas dēls tika izglābti no ūdens, abi m.i.r.a. pēc neilga laika Zviedrijas klīnikā.

Tagad Vācijas laikraksts BILD uzzinājis: dažas nedēļas pirms šiem notikumiem dažādas varas iestādes bija izmisīgi mēģinājušas atrast Paulīnu S. un viņas dēlu Lehu, taču nevarēja atrast nevienu no viņiem.

Lasi arī: “Sievietes zem šīm zodiaka zīmēm ir populāras vīriešu vidū.” Tie piesaista uzmanību kā magnēts

Lasi arī: Kāda pircēja saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā veikalā ”Lidl”; vairāk uz šo veikalu nedošoties

Iemesls: varas iestādes bija nobažījušās par 36 gadus vecās personas garīgo veselību! Viņa viena pati audzināja savu garīgi  slimo dēlu, kurš, pēc varas iestāžu domām, cita starpā cieta no smagas autisma formas, un acīmredzot sieviete psiholoģiski vairs netika galā ar situāciju.

Pēc pārcelšanās no Gdaņskas pirms gada S. īsu brīdi dzīvoja Gdiņā (no kurienes izbrauca prāmis). Vēlāk viņa pārcēlās uz mazo pilsētu Sopotu un pēc tam 2023. gada aprīlī uz mazo iekšzemes pilsētiņu Grudziondzu.

Kāds  darbinieks BILD sacīja: “Tagad atbildīgie izmeklētāji to rekonstruēja un konstatēja, ka daži no viņiem vairs nav pat nekur reģistrēti.”

Sopotas pilsētas administrācijas pārstāve Izabela Heidriha Polijas laikrakstam “Fakt” pastāstīja, ka ģimenes tiesa jau 2023.gada februārī lēmusi, ka 36 gadus vecajai sievietei steidzami nepieciešama psiholoģiskā palīdzība.

Satrauktās dēla bērnudārza darbinieces bija sazinājušās ar pilsētas sociālās aprūpes pārvaldi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment