Marts būs ļoti grūts mēnesis 3 zodiaka zīmēm: jums gaidāmas nepatikšanas un pat spēcīgi konflikti

Daudzi martu uzskata par neveiksmju mēnesi. Kāpēc? Dienas, kurās būs nepieciešama izturība un apņēmība, iekritīs 2., 11., 14., 20. un 21. martā.

Vēsturiski izveidojies tā, ka marts zodiaka zīmēm ir saistīts ar nodevību un neveiksmēm. Daudzi cilvēki atceras, kad ar viņiem ir noticis kaut kas slikts, un bieži vien min, ka nedienas viņus esot piemeklējušas tieši martā.

Lai gan martam nav nekāda sakara ar dažādām likstām vai negatīvu enerģiju, dažkārt mūsu prāts izspēlē ar mums ļaunus jokus un liek noticēt tādām lietām kā “neveiksme”. Bieži vien mēs paši radām savas ķibeles, vienkārši noticot, ka mūs piemeklēs kaut kas slikts.

2023.gada marts mums piedāvā vairākus svarīgus astroloģiskus tranzītus, kas mūs mulsina, ja neesam ieinteresēti rīkoties tā, lai tie mūs neietekmētu.

Trim zodiaka zīmēm martā gaidāms sarežģīts laiks, kad Saturns ieiet Zivju zīmē. Galvenais ir saprast, ka mēs paši piesaucam daudzas neveiksmes, jo baidāmies, ka tās mūs var piemeklēt.

Tā kā Merkurs atrodas Saturnā, marts sāksies ar dusmu uzplūdiem un nepamatotiem apvainojumiem, kas sāpinās un ievainos, kad Merkurs harmonizēsies ar Likteņa mezgliem un Saturnu Zivīs.

Martā mēs, iespējams, negatīvi reaģēsim uz vairākām ziņām, rīkodamies kā bērni, jo Ziemeļu mezgls veido kvadrātu ar Lilitu jeb Melno Mēnesi un aizved mūs atpakaļ uz Merkuru, kas labi sadarbojas ar Urānu, kur sajukums, šķiet, tikai saasinās.

Mēs gatavojamies spiedienam, ko atnesīs Auna periods, un tāpēc marts mums iemācīs, kā samierināties un saglabāt spēkus.

3 zodiaka zīmes, kam marts būs vissarežģītākais mēnesis

Svari

Kad iestājas grūti laiki, Svari nocietinās vēl vairāk, bet tavā gadījumā “nocietināšanās” bieži attiecas uz vēsu attieksmi. Dažreiz tu tieši tā arī rīkojies, saskaroties ar apstākļiem, ar kuriem pārāk grūti tikt galā.

Tev viss būs kārtībā līdz 7.martam, kad iestāsies Pilnmēness Zivju zīmē – tieši tad tevi pēkšņi piemeklēs paranoja un domas par neveiksmes tuvošanos.

Lai gan šķiet, ka pārējā pasaule šo mēnesi pārdzīvo viegli, tev pirmo reizi aptrūksies vārdu, lai raksturotu savas negatīvās sajūtas.

Šomēnes būs daudz Merkura tranzītu, un, lai gan tas parasti uzlabo tavas komunikācijas prasmes, aspekti, ar kuriem Merkurs savienojas, nedarbojas tev par labu.

Lasi vēl: CSDD tikko izsludināja vairākas, ļoti vienkāršas darba vietas par 2200 Eiro mēnesī; lūk, pienākumi!

Tu piedzīvosi vairākus apjukuma brīžus, bet tava spriestspēja var ievērojami novirzīties no kursa. Tā kā Plutons Ūdensvīrā būs 23.datumā, bet Marss Vēzī 25.datumā, kad Saule Aunā pārņems vadības grožus, tu vari nonākt tik lielās problēmās, ka vajadzēs sakopot visus spēkus, lai atjaunotu pozitīvu domāšanu.

 

Nākošās neveiksmīgās zodiaka zīmes skati tālāk

Leave a Comment