74 gadu vecumā mirusi ievērojama sieviete: ”Viņu uzskatīja par pašu nelabo”

74 gadu vecumā mirusi ievērojama sieviete. Viņa tikusi uzskatīta par pašu nelabo. Viņai kā mazai meitenei bijusi ļoti grūta un smaga dzīve, tomēr viņa sasniedza karjeras augstumus. 

Mirusi Čārlza Mensona bandas dalībniece un Tarantīno filmas varone Linda Kasabiana.

Sieviete piedalījās slavenajā s.l.e.p.k.a.v..ī.b.ā.., kas vēlāk bija pamatā filmai “Reiz Holivudā”. Linda Kasabiana bija vienīgā no bandas, kas izvairījās no soda, kļūstot par liecinieci šajā lietā.

Amerikāniete bija “Mensonu ģimenes” locekle. Tā bija s.e.k.t..a, kas 60. un 70. gados Kalifornijā pastrādāja smagus noziegumus, slēpjoties aiz hipiju kultūras. Linda 16 gadu vecumā aizbēga no mājām konfliktu dēļ ar patēvu. 1968. gadā viņa apprecējās ar Robertu Kasabianu, ar kuru viņai piedzima meita.

 

Vēlāk meitene sekoja vīram uz Losandželosu, bet viņš viņu pameta, kad viņa bija stāvoklī ar otro bērnu. Linda satika Ketrīnu Šaru, kura pastāstīja par pamesto Span rančo, kurā bija apmeties Čārlzs Mensons un viņa sekotāji. 1969. gada vasaras beigās Kasabiana iepazinās ar “ģimenes” vadītāju, kļuva par viņa mīļāko, gluži kā gandrīz visas pārējās rančo sievietes, un iestājās s.e.k.t.ā.

Lasi vēl: Iegūs naudas žūksni: Pāvels Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kurām martā gaidāma nebeidzama laime

Linda piedalījās Romāna Polaņska sievas, aktrises Šeronas Teitas, kura bija pēdējā grūtniecības mēnesī, s.l.e.p.k.a.v.ī..b.ā.., kā arī viņu viesu n.o.g.a.l.i.n.ā.š.a.n.ā. Pats režisors traģēdijas brīdī atradās filmēšanas laukumā.

1969. gada 8. augusta nakts notikumi tika atspoguļoti Kventina Tarantīno filmā “Reiz Holivudā” ar Leonardo Di Kaprio, Bredu Pitu un Margotu Robiju galvenajās lomās. Tarantīno filmā par bēdīgi slaveno noziegumu Kasabianu atveido aktrise Maija Hoka.

 

Leave a Comment