Marts būs ļoti grūts mēnesis 3 zodiaka zīmēm: jums gaidāmas nepatikšanas un pat spēcīgi konflikti

Skorpions

Martā Skorpioniem zvaigznes ir sagatavojušas gan labas, gan sliktas lietas, bet tu redzēsi, ka mēneša gaitā daudz kas būs atkarīgs no tevis paša. Tavs viedoklis iegūs nolemtības auru, jo tu nespēj atrast veidu, kā izkļūt no noteiktas situācijas.

Plutona spēcīgās ietekmes dēļ 7., 16., 19., 20. un 23. martā tu sajutīsies kā slazdā, kļūsi ļoti nervozs un nespēsi pieņemt atbilstošus lēmumus.

Un problēma šeit ir tāda, ka būs vajadzīgi pareizi risinājumi, tāpēc izjutīsi, ka uz tevi pieaug spiediens. Kad Merkurs trijniekā ar Lilitu jeb Melno Mēnesi iekrīt tajā pašā dienā, kad Venera veido kvadrātu ar Lilitu, Auna-Saules trešajā dienā, izņemot tavu partneri, nebūs neviena cita, kam lūgt atbrīvošanu no “slazda”.

Aptuveni šajā laikā tu kopā ar viņu piedzīvosi dažādus satricinājumus. Spriedze būs pārāk liela, un dzīvesbiedrs būs vienīgais, kurš tevi sapratīs vai vismaz palīdzēs mazināt stresu.

 

Mežāzis

Likteņa ironijas dēļ marta īdas, kā zināms iekrīt 15.datumā, kas Mežāzim varētu būt viena no mēneša labākajām dienām. Šomēnes tu lolosi cerību, ka dzīvē visam drīz jāuzlabojas.
Tu neesi pārliecināts, vai spēsi vēl vienu mēnesi izturēt nervozo un saspringto sajūtu, kas tevi moka jau kopš pagājušā gada beigām.

Parasti Merkura savienošanās ar Saturnu mēneša sākumā stiprina tavu apņēmību un ļauj skaidri paust savas jūtas kolēģiem un draugiem.

Lasi vēl: “Izvēlies vienu no trim kafijas tasītēm un noskaidro, kas tevi sagaida nākotnē”; Ātrais tests

Tomēr šoreiz ir iejaukušies pārāk daudz citu debess ķermeņu, tāpēc iespējami negatīvi pavērsieni. Tiem jāgatavojas 6.un 7. martā, kad Pilmēness būs Zivju zvaigznājā, kā arī 11., 14., 19., 20. un 25.martā.

 

Leave a Comment