”Manas mīļās aukles” aktrise Zavorotņuka tika izvesta no savas mājas pa slepenu izeju: “Šķiet, ka tas ir sācies”

Sarežģītā situācijā nonāca iemīļotā aktrise Anastasija Zavorotņuka, kura iekaroja daudzu sirdis. Ziņas par viņas veselības pasliktināšanos radīja triecienviļņus viņas uzticīgajiem faniem, kuri izmisīgi meklēja atbildes.

Anastasija Zavorotņuka (pēc pases no 1999. līdz 2017. gadam viņa nēsāja vīra Strjukova uzvārdu dzimusi 1971. gada 3. aprīlī Astrahaņā. Māte – Krievijas Tautas māksliniece Valentīna Borisovna Zavorotņuka, strādāja Astrahaņas Jaunatnes teātrī.

Tēvs – Jurijs Andrejevičs Zavorotņuks (01.09.1945. – 10.01.2014, televīzijas režisors, Krievijas televīzijas akadēmijas biedrs. Vecākais brālis Svjatoslavs strādāja par montāžas režisoru Astrahaņā un nomira no peritonīta 52 gadu vecumā.

 

Izplatījās baumas, ka viņa slepeni nogādāta vienā no ekskluzīvajām privātklīnikām, paslēpta no ziņkārīgo acīm. Tomēr vēl nesen viņa palika reanimācijā, nespējot kustēties vai atgūt samaņu.

Cerību stariņš parādījās, kad kļuva zināms, ka Anastasija ir pārvesta uz parasto palātu. Tomēr sāka rasties šaubas, un noslēpums ap viņas stāvokli pastiprinājās. Kāpēc viņas ģimene pielika daudz pūļu, lai viņu paslēptu no ziņkārīgo acīm?

Šos jautājumus uzdeva viņas uzticīgie fani un līdzjūtēji. Bažas par aktrises labklājību pieauga eksponenciāli, jo īpaši tāpēc, ka viņa tika redzēta tikai vienā palātā.

Klīda baumas, ka Anastasija nonākusi reanimācijā, jo ārsti nevarēja noteikt precīzu diagnozi. Tomēr vēlāk izrādījās, ka visas šīs baumas bija nepatiesas.

“Tie ir meli,” paskaidroja Anastasijas tuvs draugs. “Nastja vairākus gadus atrodas slimnīcā. Šī ir viņas trešā hospitalizācija. Viņa cīnās ar vēzi, un mēs viņu atbalstām šajā cīņā.”

Lasi vēl: Latvijas banka nākusi klajā ar ļoti patīkamu ziņu, kura iepriecinās ļoti daudzus!

Šie vārdi sagrāva ilūzijas un atklāja skarbo realitāti, ka Anastasija jau ilgu laiku cīnījās ar vēzi. Šī atklājuma smagums ir palielinājis viņas nastu un liek šaubīties par to, vai viņa kādreiz nāks pie labas veselības. Iepriekš tika ziņots, ka viņa joprojām atrodas komā, sava ķermeņa gūstā.

Tomēr sekoja kas pavisam slikts..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment