”Manas mīļās aukles” aktrise Zavorotņuka tika izvesta no savas mājas pa slepenu izeju: “Šķiet, ka tas ir sācies”

Svarīgi atzīmēt, ka pagājušā gada novembrī Anastasijai tika diagnosticēts briesmīgs smadzeņu vēzis. Šīs ziņas pāršalca šoka viļņus visā pasaulē un ienesa viņu nenoteiktības un izmisuma pasaulē.

It kā ar vēzi nepietiktu, mediji deva vēl vienu triecienu viņas jau tā trauslajai eksistencei. Gangrēna iestājās un ”atņēma” viņas kāju, vēl vairāk sarežģījot viņas atveseļošanos un palielinot ciešanas, kas viņai bija jāpārcieš.

Šo notikumu atkārtošanās tikai uzsver Anastasijas situācijas nopietnību. Viņa ir intensīvās terapijas nodaļā, viņas prāts ir aptumsis un ķermenis noguris slimības dēļ. Ziņas par viņas slepeno pārcelšanu uz privātklīniku izraisīja intensīvas spekulācijas viņas fanu vidū.

 

Viņi ilgojas pēc cerības mirdzuma, kādas zīmes, ka viņa var atrast mierinājumu un dziedināšanu labāko ārstu rokās. Diemžēl patiesība joprojām ir nenotverama, un to ieskauj noslēpumainības migla.

Lasi vēl: Zvaigznes paredz, ka no 10. septembra 4 zodiaka zīmēm gaidāms neprātīgs naudas pieplūdums – sagatavojiet savus makus

Šī emocionālā ceļojuma laikā būsim vienoti ar Anastasiju Zavorotņuku un sūtīsim viņai savas domas, lūgšanas un nelokāmu atbalstu. Lai viņa rod mierinājumu tajā, ka viņa nav viena, ka daudzas sirdis pukst kopā ar viņas sirdi.

Un lai viņas stāsts kļūst par cilvēka gara spēka liecību, par spožu piemēru triumfam, kas sagaida tos, kuri nepadodas tumsai.

 

Leave a Comment