“Liela zvaigzne uzsprāgs 2023. gadā un daudzi neizdzīvos,” Kas valdīs pār pasauli un kad pienāks pasaules gals – Vangas prognozes

Vangas pravietisko vīziju mistiskajā valstībā atklājas aizraujošs stāsts. Vangelia Pandeva Dimitrova, pazīstama kā Baba Vanga, bija bulgāru gaišreģe, kurai bija neparastas pārdabiskas spējas un neparastas spējas paredzēt nākotni.

Viņas noslēpumainās prognozes turpina izbrīnīt cilvēku prātus visā pasaulē. Pieticīgā ciematā Bulgārijā dzimušās Vangas dzīvē notika dramatisks pavērsiens, kad viņa 12 gadu vecumā zaudēja redzi spēcīgas vētras rezultātā, kas izpostīja viņas apkārtni.

Tomēr viņas nepielūdzamais gars un nepiekāpīgā apņēmība palīdzēja viņai pārvarēt šo trūkumu, galu galā nostiprinājot viņas kā cienījamas dziednieces un gaišreģa reputāciju.

Un tomēr starp Vangas pravietojumu prognozēm viens pareģojums izceļas ar diženuma un noslēpumainības auru. Tuvojoties 2023. gadam, cilvēce veiks savu ikdienas darbu, svētlaimīgā kārtā neapzinoties kataklizmisko notikumu, kas draud pie apvāršņa.

 

Pēkšņi, bez brīdinājuma, debesis izplūst žilbinošā gaismas atblāzma, pievēršot ikviena uzmanību. Tajā brīdī kāda zvaigzne, kas piecus gadus bija apgaismojusi debesis, izvirdīs sprādzienā, raidot dzirksteļu un gružu lietu pāri visai debess sfērai.

Lasi vēl: ”Manas mīļās aukles” aktrise Zavorotņuka tika izvesta no savas mājas pa slepenu izeju: “Šķiet, ka tas ir sācies”

Šī debesu skats pārsniegs ģeogrāfiskās robežas, pārklājot naksnīgās debesis par dienas spilgtumu, kas ilgst neiedomājamus piecus gadus. Jāatzīst, ka arī zinātnieki ir lasījuši šo prognoze, tomēr viņi neredz pamatu uztraukumam, jo nekas neliecina par šādas situācijas iespējamību.

 

Leave a Comment