Mana omīte ieteica man mainīt gultas veļu tikai šajās dienās, jo tad Visums tev dāvā veiksmes enerģiju un – tiešām!

Ceturtdiena

Mainot palagus, spilvendrānas un segas pārvalkus labklājības un bagātības simbolizēšanas dienā, mēs piesaistīsim savai dzīvei finansiālu pārticību un veiksmi. Šis ir vislabvēlīgākais laiks šādai darbībai, jo visas ceturtdienas, saskaņā ar tautas ticējumiem, tiek uzskatītas par “tīrām” dienām.

 

Svētdiena

Mainot gultas veļu atpūtas dienā, mēs veicinām veiksmes aicināšanu mājoklī. To paveikuši, nākamo nedēļu pavadīsim ļoti veiksmīgi visās dzīves sfērās.

Pārējās nedēļas dienās mums nevajadzētu mainīt gultas veļu. Mēs varam atvērt Pandoras lādi, no kuras uz mūsu galvas gāzīsies nepatikšanas, problēmas, neveiksmes un finansiālas grūtības.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Kurās dienās jūs maināt gultas veļu? Vai jūs ticat savu senču gudrībai? Dalieties ar savu viedokli komentāros.

Lasi vēl: “Vienkāršākā un gardākā vaniļas rullīša recepte!”; Kūst mutē! Ļoti maiga un krēmīga

Kā ātri un pareizāk mazgāt gultasveļu? 

Lai pareizi mazgātu gultasveļu un saglabātu to ilgu laiku, ieteicams ievērot šādus soļus:

Atsevišķi mazgājiet gultasveļu no citiem apģērbiem: Gultasveļa satur lielāku piesārņojumu un īpaši taukus un ķermeņa eļļas, tāpēc to ir labāk mazgāt atsevišķi no cita apģērba, lai novērstu krāsu pārnēsāšanos un nodrošinātu tīru mazgāšanu.

Izmantojiet pareizo temperatūru: Pirms mazgāšanas ieteicams pārbaudīt gultasveļas etiķeti, lai redzētu mazgāšanas norādījumus un izmantotu atbilstošo temperatūru. Parasti gultasveļu var mazgāt pie 40-60°C, bet šķiedras vai krāsas dēļ var būt atšķirīgi nosacījumi.

VIDEO. “Varbūt viņš aizmidzis ar temperatūru 40?” – Magone dodas uz Rīgu, lai uzmeklētu kavalieri Toļiku, kurš vairs neatbild uz telefona zvaniem

Izmantojiet mazgāšanas līdzekli ar mīkstu saturu: Lai saglabātu gultasveļas mīkstumu un ilgtspēju, izvēlieties mazgāšanas līdzekli, kas ir piemērots mīkstai auduma kopšanai. Varat arī izvēlēties mazgāšanas līdzekli, kas paredzēts īpaši jutīgiem vai alerģiskiem ādas tipiem.

Izmantojiet papildus apskalošanu: Lai novērstu mazgāšanas līdzekļa paliekas uz gultasveļas un saglabātu tās mīkstumu, izmantojiet papildu apskalošanas režīmu veļas mašīnā.

Izvēlieties pareizo žāvēšanas metodi: Lai novērstu gultasveļas savilkšanos, ieteicams to žāvēt dabiskā veidā (uz žūšanas statīva vai āra saulē) vai izmantot žāvēšanas mašīnu ar zemu temperatūru režīmu.

 

Arī interesanti: Latvijas sinoptiķis atklāj ļoti patīkamu prognozi uz 1.martu: ”Daudzi šo jau sen gaidīja”

 

Leave a Comment