Mana omīte ieteica man mainīt gultas veļu tikai šajās dienās, jo tad Visums tev dāvā veiksmes enerģiju un – tiešām!

Mana vecmāmiņa reiz man ieteica sākt mainīt gultas veļu īstajās dienās. Es viņu paklausīju, un jūs neticēsiet – tagad veiksme vienmēr ir manā pusē! Pabeidziet lasīt manu rakstu un uzziniet, kurās dienās saskaņā ar tautas gudrību vajadzētu mainīt gultas veļu.

Kurās dienās jāmaina gultas veļa, lai veiksme vadītu visās lietās?

Gultas veļa ir katrā mājā. Mēs to mainām vidēji reizi nedēļā. Un mēs to darām tad, kad mums ir laiks. Visbiežāk tad, kad tas ir nepieciešams. Taču tautas gudrība neļauj mums rīkoties tik bezatbildīgi.

VIDEO. Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone nespēj klusēt: vīrs Nauris iztērējis gandrīz visu ģimenes budžetu

Mana vecmāmiņa man teica, ka gultas veļu nav iespējams mainīt visās nedēļas dienās. Ja jūs to darīsiet nepareizā laikā, jūs varat sev sagādāt nepatikšanas un problēmas. Bet, ja jūs mainīsiet gultasveļu un spilvendrānas pareizajā dienā, veiksme būs jūsu pastāvīgs sabiedrotais.

No savas gudrās vecmāmiņas, kura daudz zina par zīmēm, ticējumiem un māņticībām, es uzzināju, kad vislabāk mainīt gultas veļu:

Pirmdiena

Veicot to nedēļas pirmajā dienā, mēs visus savus centienus nolemjam veiksmei. Un arī, pateicoties gultas veļas maiņai šajā dienā, mēs varam attīrīt dzīves telpu no negatīvās enerģijas, lai tajā piesaistītu pozitīvismu.

Tomēr saskaņā ar dažām zīmēm šī darbība pirmdienai nav vispiemērotākā. Galu galā nedēļu vēlams sākt ar svarīgākām lietām un aktivitātēm. Pretējā gadījumā pastāv risks visas 7 dienas ieslīgt mājas darbos.

 

Lasi vēl: Latvijā tumša diena: Pēkšņi mūžībā devies viens no Latvijas seržantiem šajā jomā

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

Trešdiena

Gultas veļas nomaiņa līdzsvara un harmonijas dienā ļaus mums dzīvē piesaistīt mieru, nodrošināt veselīgu un mierīgu miegu. Dariet to trešdienās – un pilnvērtīga nakts atpūta jums ir nodrošināta!

 

Nākošās veiksmes dienas uzzini lasot tālāk

Leave a Comment