Maksims Galkins parāda primadonnas Pugačovas foto; diemžēl viņa nav tikusi galā ar nopietnu atkarību

Maksims Galkins parāda primadonnas Pugačovas foto. Diemžēl pēc šīs fotogrāfijas var noprast, ka primadonna tā arī nav tikusi galā ar nopietnu atkarību, kas viņu mocīja. 

Ikviena cilvēka dzīvē ir stāsti, kurus viņš labprātāk gribētu slēpt no sabiedrības. Tikai tad, kad esi zvaigzne un esi kameru uzmanības lokā, ir daudz grūtāk kaut ko par sevi noslēpt.

Vienmēr ir ”insaideri”, kas par nelielu samaksu sniegs sabiedrībai informāciju par slavenību. Pugačovas biogrāfijā ir skandalozi fakti, kas var izbrīnīt vai pārsteigt.

Nedaudz pastāstīsim par Allas spilgtākajām neveiksmēm..

Eirovīzijas neveiksme

1997. gadā Pugačova tika nosūtīta pārstāvēt savu valsti Eirovīzijā. Starptautiskais pasākums notika Dublinā. No 25 iespējamām vietām Alla ieņēma tikai 15. vietu. Kāda bija problēma?

Žūrijā bija daudz cilvēku no tā sauktā bijušā sociālistiskā bloka. Kāpēc viņi savai mīļākajai zvaigznei deva sliktas atzīmes? Vienkārši Pugačova dziedāja tik slikti, ka pat tie, kas viņai ļoti simpatizēja, nespēja pacelt roku, lai piešķirtu augstāku vērtējumu. Rezultāts bija pilnīga izgāšanās, ko Alla labprātāk būtu aizmirsusi.

Tomēr viņa šie šī neapstājās un turpināja savu darbu..

Neveikla situācija

1989. gadā dziedātāja steidzās uz mājām, jo viņa vēlējās uz dāmu istabu, tomēr viņa bija spiesta apstāties pie kāda auto, lai atvieglotos turpat.

Tā kā reportieri sekoja Allai pa pēdām, nākamajā rītā laikraksti eksplodēja ar p.i.k.a.n.t.ā.m .fotogrāfijām. Pati Alla uz skandālu reaģēja pārsteidzoši mierīgi, varētu teikt, vienaldzīgi. Pēc laika viss tika aizmirsts.

Lasi arī: Kuram pirkstam jāvelk gredzens, lai pievilinātu veiksmi, mīlestību un labklājību?

Tomēr ir daudz dzirdēts arī par primadonnas atkarībām ar kurām viņai ir gājis salīdzinoši grūti. Pirms neilga laika Galkins izlika ļoti savādu dziedātājas fotogrāfiju, kurā varēja noprast, ka ar kādu atkarību viņai tomēr nav izdevies tikt galā.

Lasi vēl: Viņa ir sajūsmā par Latvijas dabu, pludmalēm un mežiem: vai uz Ikšķili pārcēlusies vampīrsāgas “Krēsla” zvaigzne?

Uzzini kāda ir šī atkarība nākošajā lappusē

Leave a Comment