Maksims Galkins parāda primadonnas Pugačovas foto; diemžēl viņa nav tikusi galā ar nopietnu atkarību

Atkarības

Savā zvaigžņotajā jaunībā Alla Pugačova esot daudz lietojusi alkoholu un smēķējusi kā tvaika mašīna. Pēc koncertiem viņa iereibusi tika aizvesta uz viesnīcām. Reizēm “jautrības pēc” Pugačova, kā vēsta baumas, varējusi iziet šādā stāvoklī uz skatuves.

Zvaigznes kūtrā balss tiek skaidrota arī ar viņas atkarību no tabakas. Kad gadi paņēma savu, Alla Pugačova sāka sekot līdzi savai veselībai un veiksmīgi atkarības likvidēja, tomēr tagad ir parādījusies jauna informācija.

 

Lasi vēl: “Šīs trīs zodiaka zīmes pārtrauks savu tumšo dzīves posmu!”: un 2024. gada februāra beigās būs miers un klusums

Maksims Galkins soctīklos izlicis ar primadonnu fotogrāfiju, kurā ir redzama cigarete, kuru tur dziedātāja. Daudzi cilvēki komentāros izsaka vilšanos par redzamo un cer, ka dziedātāja spēs tikt galā vēlreiz ar šo atkarību.

Iepriekš dažādās intervijās dziedātāja bija izteikusies par šo kaitīgo ieradumu un atkarību, kas bojā viņas veselību un arī viņas izskatu.

Alla stāstīja, ka pat ārsti viņai bija stingri ieteikuši atteikties no smēķēšanas savas veselības labad. Daudzas reizes viņa uz laiku bija atmetusi smēķēšanu, taču, kā var spriest pēc foto, ar atmešanu neklājas viegli un viņa to ir atsākusi.

Daudzi iesaka dziedātājai spēku un gribu atmest šo atkarību!

 

Leave a Comment