Maija brīvdienās laiks būs ārkārtīgi auksts. Meteorologi brīdina, kam sagatavoties

Nakts tuvumā saglabāsies vēsas, gaidāms neliels mākoņu klātbūtne un maigs vējš, un gaisa temperatūra samazināsies no -2 līdz +4 grādiem.

Lasi vēl: Auniem, Strēlniekiem un Ūdensvīriem vajadzētu ieklausīties ekspertu padomos, lai aprīļa beigās nebūtu pārsteigumu

Sestdien saule sasildīs gaisu līdz +14 līdz +17 grādiem, bet dažviet piekrastē temperatūra nepārsniegs +11 grādu marķieri.

Debess virs daļas valsts būs daļēji mākoņaina, un vietām var parādīties īslaicīga lietus, ar lielāku nokrišņu daudzumu prognozētu vēlā pēcpusdienā un vakarā centrālajā Latvijas daļā, kur lokāli var rasties pērkona lietusgāzes un brāzmaini vēji.

Svētdien rītausmā gaisa temperatūra pazemināsies līdz +2 līdz +7 grādiem, bet pēcpusdienā kāps līdz +17 līdz +21 grādam, savukārt pirmdien un otrdien daudzviet tiks sasniegti +22 līdz +24 grādi. Piekrastes daļā saglabāsies vēsāks laiks.

Skorpioniem jāmeklē biznesa partneri, bet Ūdensvīram jāuzņemas iniciatīvu personīgajās attiecībās; Horoskops 29. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Šajās dienās dominēs lēns līdz mērens dienvidu vējš. Trešdien un turpmāk ziemeļu vējš būs biežāks, kas var atnest vēsāku gaisu.

Lasi vēl: Brīnišķīga ziņa no komponista Ulda Marhileviča! Cilvēki ar asarām acīs steidzas izteikt viņam labus vārdus

Nākamnedēļ galvenokārt prognozējams saulains laiks, ar vietējiem īslaicīgiem lietusgāzēm dažās dienās. Līdz ar siltās gaisa masas ienākšanu stratosfērā pakāpeniski samazināsies ozona daudzums, un Saules ultravioletā starojuma intensitāte Latvijā nākamnedēļ būs vidēji augsta. Uzturoties saulē dienas vidū bez piesardzības, cilvēki ar īpaši jutīgu ādu var iegūt apdegumus jau pusstundas laikā.

 

Leave a Comment