Mācītājs paskaidroja, cik bieži būtu jāapmeklē aizgājēju kapu kopiņa, lai cilvēka dvēsele būtu mierā

Nav maz cilvēku, kuriem patīk apmeklēt kapsētas. Kāds regulāri apmeklē savu tuvinieku kapus, kāds apmeklē kapsētas ar ekskursijām, kādam vienkārši patīk klusums un vientulība, un viņš to atrod tur, lai cik dīvaini tas arī skanētu.

Kā parasts cilvēks var pasargāt sevi šajā vietā. No kā būtu jābaidās? Kam jāpievērš uzmanība parastiem kapsētas apmeklētājiem, kas nāk apmeklēt savu aizgājēju radinieku kapus?

Vienmēr vajadzētu izvairīties no pamestiem kapiem. Vienmēr jāizvairās no tiem kapiem, kuros vērojama aizdomīga dzīvnieku vai augu aktivitāte.

Piemēram, virs šāda kapa vienmēr riņķo vārnas un kaijas, lēkā vāveres, skudras ir uzbūvējušas skudru māju, nemitīgi skraida peles, zemi pie kapa rakņā kurmji, lido tauriņi, uz kapa sēž kaķi vai suņi.

Vai arī ap kapu ļoti zaļi aug zāle, koki, zied puķes, un vispār ap kapu ir aizdomīgi spēcīga veģetācija. Tas norāda, ka netālu no šī kapa atrodas vienības, kas ir aktīvas un piesaista dzīvniekus.

Dzīvnieku enerģija nav piemērota pārtikai, taču jūsu enerģētiskie Gari ar prieku var baroties un apmierināt savu enerģētisko izsalkumu.

 

Tāpat ir jāizvairās no “gulošajiem” kapiem, uz kuriem, gluži pretēji, neaug zāle, nezied ziedi, pat dzīvnieki izvairās no šādiem kapiem. Gaisotne ir ļoti piespīlēta.

Starp tiem, kas klaiņo ap kapsētām, ir daudz cilvēku, kuriem patīk aplūkot attēlus uz kapu pieminekļiem. Šādiem skatīšanās cienītājiem vajadzētu atcerēties, ka nedrīkst skatīties aizgājējiem tieši acīs.

Ļoti bieži, ejot garām atdusas vietām, no fotogrāfijas var sajust aizgājēja dedzīgo skatienu. Lai kur jūs stāvētu: taisni uz priekšu, pa kreisi, pa labi, jums šķitīs, ka skatiens jūs vajā.

Lasi vēl: Paklups uz līdzenas vietas: Džūlija Vanga nosauca trīs neveiksmīgākās šīs vasaras zvaigžņu zīmes

Uz radinieku kapiem tas ir normāli, bet uz nezināmiem kapiem no aizgājēja skatiena vajadzētu izvairīties. Tieši pēc dzīvā skatiena no aizgājēja fotogrāfijas burvji nosaka aktīvo atdusas vietu, uz kura iespējams veikt kapu rituālus.

Protams, mācītāji šo visu neakceptē un uzsver, ka nozīme ir tikai Dieva vārdam.

 

Leave a Comment