Lūk, kā tagad izskatās filmas ”Emīla Nedarbi” galvenā zvaigzne, nebūtu domājusi, ka viņš izaugot būs tāds!

Kurš gan nav kaut reizi redzējis filmu “Emīla Nedarbi”? Protams, katrs savā dzīvē to ir redzējis. Šo nostalģisko filmu fani lolos vēl daudzus gadus, jo tā ir īpaši pazīstama tiem, kas to bieži ir skatījušies.

Tomēr svarīgākais jautājums ir par to, kas ir noticis ar mazo palaidni, kurš paveica visas iespējamās palaidnības, ko filmā varēja iedomāties? Jau iepriekš internetā ir bijušas daudzas koncertu bildes, bet koncerts “Prieks kopā būt” notika jau sen.

Tajā piedalījās arī Liene Šomase, un, pateicoties šim koncertam, Liene satika Emīlu no pazīstamās filmas “Emīla Nedarbi”. Filmās mēs radām burvju un piedzīvojumu pasauli.

 

Šī ir pašas Šomases fotogrāfija, kas uzņemta Instagram. Tajā viņu apskauj pats Emīls no mūsu bērnības filmas. Atgādināsim, ka “Emīla nedarbi” ir 1985. gadā Latvijas PSR uzņemta televīzijas mākslas filma.

Lasi vēl: Izvēlies vienu sirdij tīkamāko automašīnu un atklāsi par sevi daudz jauna

Emīls, filmas galvenais varonis ir labsirdīgs un enerģisks zēns, kuru mīl visi, ko viņš satiek. Lauku mājās, kur viņš dzīvo kopā ar ģimeni un dzīvniekiem, viņam vienmēr ir iespēja ļaut vaļu mežonīgajai enerģijai.

Šķir nākošo lappusi, lai redzētu kā Emīls izskatās tagad

Leave a Comment