31. oktobris – izsaki vēlēšanos, bet dari to ļoti uzmanīgi, jo šī diena ir nelabvēlīga enerģētiskajā ziņā

31. oktobris ir jaukta Mēness diena, ar nelabvēlīgā Marsa un ievainotās Veneras aktīvu ietekmi.

Tas izsauks emocionālās svārstības, pastiprinās konfliktus, pieaugs pārpratumu un traumu risks! Bet ir pluss, jo šodien ir vēlmju, domu un vārdu spēka diena.

Astroloģiskā prognoze 31. oktobrim:

Esiet ļoti uzmanīgi ar domām savā galvā, mēs nedrīkstam sevi kritizēt un vainot. Gluži pretēji – mēs savā prātā atbalstām domāšanu par labākām izmaiņām. Mēs izsakām vēlmes un veidojam savu realitāti.

Šajā dienā retrogrādā Marsa ietekme ir ļoti spēcīga, tas veic apgriezienu un virzās “pretējā virzienā.” Mūsu emocijas bieži ir nestabilas. Daudzi paši sevi nesaprot, tāpēc nevajag prasīt, lai citi tevi saprastu.

Šodien jūs nevarat dot nekādus solījumus, kurus jūs acīmredzot nevarat izpildīt. Uzmaniet savu mēli, jo ļauns vārds trāpa gan jūsu, gan tā cilvēka enerģijā, uz kuru tas ir vērsts!

 

Matu apgriešana: atbrīvo iekšējo stāvokli, rada apātiju

Matu krāsošana: tikai pēc 15.00 enerģija būs labvēlīga šai darbībai.

Nauda un finansiālas darbības: uzticieties, bet pārbaudiet. Mēness enerģijas ziņā diena būs laimīga, bet retrogrāds Marss ievieš savas korekcijas, tāpēc jābūt uzmanīgiem dokumentos. Impulsivitāte un izklaidība nav tie labākie draugi.

Lasi vēl: Lūk, kā tagad izskatās filmas ”Emīla Nedarbi” galvenā zvaigzne, nebūtu domājusi, ka viņš izaugot būs tāds!

Veselība: esiet uzmanīgi ar uguni, metāliem un uz ceļa. Cilvēki būs neuzmanīgi, un ierīces var nedarboties. Pasargājiet sevi no saaukstēšanās.

Leave a Comment