Formula 1 – kā un kur vislabāk izdarīt likmes

Formula 1 čempionāts ir vieta, kur satiekas pasaules auto industrijas zieds. Tajā ir ātrākie auto un meistarīgākie autobraucēji, kā arī sacīkšu trašu daudzveidība neļauj ne sportistiem, ne faniem ieslīgt rutīnā. 

Vienlaikus tā ir arī viena no populārākajām disciplīnām sporta totalizatoros visā pasaulē. Tiek lēsts, ka par un ap Formula 1 industriju šajā nozarē tiek apgrozīti pat vairāki miljardi dolāru / eiro.

F – 1 čempionāta faniem iecienītākie likmju veidi ir izdarīt izvēles uz konkrētu braucēju sasniegumiem gan visas sezonas, gan atsevišķu sacīkšu ietvaros, tāpat arī vēršot savu uzmanību uz rūpnīcu komandu potenciālajām veiksmēm un neveiksmēm. 

Bet kādam būtu jābūt ideālajam likmju veikšanas ceļvedim?

Kā izdarīt likmes uz F – 1?

Pirms izdarīt savu izvēli, svarīgi ir saprast, uz kādiem notikumiem Formula – 1 ietvaros ir iespējams veikt likmes. Spēlētājiem ir iespējas prognozēt katra posma uzvarētājus, labāko trijnieku, kā arī citu vietu ieguvējus, dažādus handikapus, tostarp arī kvalifikācijas rezultātus.

Tāpat arī konstruktora kausa ietvaros ir pieejamas līdzīgas likmes. Tiesa, ņemot vērā, ka ierasti veiksmīgākie piloti pārstāv vadošās komandas, šajā segmentā likmju daudzveidība nebūs tik liela.

 

Izvēlies sporta totalizatoru

Online sporta totalizatoru daudzvedība ir laba lieta. Tiešsaistes derības ir ātras, vienkāršas un drošas, ja attiecīgais uzņēmums ir sertificēts atbilstoši konkrētās valsts likumdošanai.

Arī Latvijas tirgū piedāvājums ir ļoti plašs. Lai ar to varētu iepazīties, ienāc totalizators, kur ir sagatavoti sporta totalizatoru apskati, piedāvātie bonusi, akcijas, kā arī vienkārši tev būs iespēja iepazīties ar šīs nozares galvenajām aktualitātēm.

Seko līdzi trendiem

Saprotams, ka ne visas Formula 1 čempionātā startējošās komandas sezonu uzsāk vienādās izejas pozīcijās. Lielākās rūpniecu komandas spēj uzbūvēt ne tikai jaudīgākās formulas, bet arī piesaista labākos braucējus, piedāvājot tiem krietni lielāku atalgojumu nekā vidusmēra komandas.

 

Tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību šādām lietām:

Kuras ir ātrākās formulas

Kurām komandām ir labākie braucēji

Braucēju braukšanas stils un nosvērtība

Tehniska rakstura kompetences

Stratēģija

 

Pie šīs sadaļas viennozīmīgi var arī pievienot, kad runa ir par derību veikšanu uz atsevišķu posmu, ka ļoti svarīgi ir izpētīt gaidāmos laika apstākļus konkrētās Grand Prix Lielās Balvas izcīņas laikā.

Vai esi apguvis pamatus?

Kārtīgi izlasot visu augstāk minēto, un veicot padziļinātu šo faktoru izpēti, sporta totalizatoru spēlētājiem veikt likmes uz Formula – 1 čempionātu būs daudz vieglāk!

Likmes uz F-1 var izdarīt gan vienas sacīkstes, gan visas sezonas, gan braucēju, gan rūpnīcas komandu ietvaros. Tā kā ierasti sezona ilgst deviņus mēnešus, spēlētājiem iespēju netrūkst.

 

Sekojot līdzi visām ar F-1 saistītajām aktualitātēm, spēlētājam ir iespēja uzturēt sevi tonusā un pieņemt drošākas izvēles. Vai tieši otrādi – reizēm, pamatojoties uz dažadu apstākļu kopumu, vairāk riskēt.

 

Tomēr svarīgi ir atgādināt – lai arī pārsvarā vairumā sacīkšu vadošās pozīcijas ieņem esošie favorīti, tomēr vienlaikus Formula 1 var sagādāt arī dažādus pārsteigumus. Te kāds no pilotiem pārgalvīgi centies veikt apdzīšanas manevrus, te kādai formulai negaidīti nodeg motors, vai arī kādas no vadošās rūpnīcas komandu inženieru komandas pieņēmuši sliktu lēmumu par vēlamo stratēģiju.

 

Svarīgi ir šajā mikslī neapjukt, bet stingri turēties pie iepriekš izstrādātas stratēģijas, pēc kuras vadoties arī tiek pieņemti lēmumi par likmju veikšanu. Likme.tv šajā jautājumā jums būs lieli palīgi!

Leave a Comment