Ļoti skumja ziņa: 47 gadu vecumā aizsaulē devusies māmiņu-blogeru karaliene, kura bija iedvesmas avots simtiem māmiņu

47 gadu vecumā aizsaulē aizsaukta ļoti talantīga blogere, kurai sekoja līdzi simtiem jauno māmiņu. Īsi pirms savas aiziešanas viņa bija ļoti depresīva. 

Savas pastāvēšanas laikā mēs neizbēgami saskaramies ar dažāda rakstura izaicinājumiem un likstām. Mēs tiecamies tās sagaidīt un pavadīt ar žēlabām un neapmierinātību.

Mums ir ierasts žēloties par Visuma skarbumu. Tomēr, kad parādās šķietamā “melnā svītra”, indivīdi mēdz piedzīvot izmisuma stāvokli un kļūst aizņemti ar savām emocijām un sāpēm.

“Māmiņu-blogeru karaliene” Hetere Ārmstronga devusies aizsaulē, viņai bija 47 gadi.

Hetere Ārmstronga, pazīstama kā Dooce, nespēja tikt galā ar depresiju. Īsi pirms savas aiziešanas viņai bija smaga depresija.

 

“Māmiņu-blogeru karaliene” aizgāja mūžībā 47 gadu vecumā. Par slavenās Soltleiksitijas iedzīvotājas aiziešanu sociālajos tīklos paziņoja viņas radinieki.

“Hetere Brūka Hamiltone jeb Hetere B. Ārmstronga, jeb Dooce, viņa arī manas dzīves mīlestība. 1975. gada 19. jūlijs – 2023. gada 9. maijs. Turiet savus mīļos līdzās un mīliet visus pārējos,” – rakstīja tuvinieki. Pirms t.r.a.ģ.ē.d.ij.a.s Hetere pēdējos 18 mēnešus nodzīvoja mierīgi.

Lasi vēl: “Aktieru vidū, kārtējā skumjā ziņa..”; 64 gadu vecumā mūžībā devies televīzijas seriālu zvaigzne

Ģimene vēl joprojām ir sērās un stiprās bēdās.

 

Leave a Comment