Ļoti, ļoti skumja ziņa par leģendāro aktrisi Anastasiju Zavarotņuku no seriāla “Mana mīļā aukle”

(papildināts)

Ļoti, ļoti skumja ziņa par leģendāro aktrisi Anastasiju Zavarotņuku no seriāla “Mana mīļā aukle”. Kā zināms viņa ļoti ilgu laiku cīnījās ar vēzi, tomēr šis rīts nesis smagu vēsti. 

Anastasija Zavorotņuka ir slavena krievu aktrise un televīzijas personība. Viņa ir dzimusi 1971. gada 3. aprīlī Astrahaņā, Krievijā. Zavorotņuka karjera sākās 1991. gadā teātrī un turpinājās ar lomām vairākās Krievijas filmās un televīzijas šovos.

Viņa ieguva plašu atpazīstamību un popularitāti ar lomu komēdijseriālā “My Fair Nanny” (“Моя прекрасная няня”), kas tika raidīts no 2004. līdz 2009. gadam. Šajā seriālā viņa attēloja galveno varoni Viku Prutkovsku, kura ir krievu versija amerikāņu šova “The Nanny” Fran Fine tēlam.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Zavorotņuka ir arī pazīstama ar savu darbību televīzijā kā raidījumu vadītāja un dalībniece dažādos televīzijas projektos. Viņas talants un šarms ir palīdzējis izveidot veiksmīgu karjeru izklaides industrijā.

Diemžēl, 2019. gadā tika atklāts, ka Anastasijai Zavorotņukai ir smadzeņu audzējs. Šī ziņa piesaistīja daudz uzmanības un izraisīja plašu līdzjūtības vilni no viņas faniem un kolēģiem. Kopš tā laika viņa ir ār****sies un atve****nās process ir bijis sarežģīts un ilgs.

Tomēr šis rīts nesis smagu vēsti..

Krievijas prese ziņo, ka 53 gadu vecumā m***si aktrise un seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzne Anastasija Zavorotņuka. Vairāk nekā piecus gadus viņa cīnījās ar sma***ņu au***ju.

Ziņa par aktrises aizsaulē došanos parādījusies viņas sociālajos tīklos, kur to publicējusi ģimene. Anastasija Zavorotņuka aizgāja mūžībā naktī uz 30. maiju. Tuvinieki pagaidām nesniedz vairāk informācijas.

Lasi vēl: Jūnija sākums pamatīgi pārsteigs ar laikapstākļiem un diemžēl vajadzēs uz kādu laiku atvadīties no vasaras

Atgādināsim, ka aktrise seriālā ”Mana mīļā aukle” atveidoja Viktoriju.

Par atvadu vietu un laiku ģimene paziņos 30. maija vakarā. Diemžēl šī ziņa satrieca tūkstošiem cilvēku un viņas karjeras atbalstītājus. Tuvinieki gan šajā sēru laikā lūdz mieru un klusumu.

Visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment