Likteņa vēstījums no augšas: Globa nosauca 2 zīmes, kas no 4. marta saņems svarīgu vēstījumu

Šī zīme tām parādīs, kā rīkoties sarežģītā situācijā, un sniegs atbildi uz jautājumu, kas tās jau sen uztraucis. Pazīstamais astrologs un publicists Pāvels Globa nosauca divas zodiaka zīmes, kuras no 4. marta saņems svarīgu vēsti no Visuma.

Šī zīme tām parādīs, kā rīkoties sarežģītā situācijā, un sniegs atbildi uz kādu sen aktuālu jautājumu.

Nedēļa līdz 4. martam nav pārdomu laiks, nedz arī laiks, kad jums vajadzētu ieklausīties visu jūsu dzīvē esošo cilvēku ieteikumos. Tā vietā pavadiet kādu laiku klusumā ar sevi, noskaidrojiet, ko vēlaties sev, un tad ļaujiet sev rīkoties.

Vienīgie sapņi, kas garantēti nekad nepiepildīsies, ir tie, kuru sasniegšanai jūs nekad neriskējat. Daudz labāk ir teikt, ka esi mēģinājis, mācījies un pieņēmis novirzīšanu, nekā sēdēt un nezināt, kas būtu noticis, ja būtu mēģinājis.

Izmantojiet laimīgo notikumu pavērsienu 4. marta nedēļā, kad sapratīsiet, ka jums ir visas iespējas ne tikai noticēt sev, bet arī radīt tādu dzīvi, kādu jūsu dvēsele alkst.

Izpildiet šo vienkāršo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latviju! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies jautājumos par mūsu valsti!

1 / 2

Kurš ir Latvijas himnas autors?

2 / 2

Kas bija attēlots uz 5 latu naudaszīmes?

Your score is

 

Jaunavas

Jūs iedziļināsieties sevī. Nedomā, ka tas ir slikti – tagad ir vislabākais laiks. Ko tur slēpt, tavā dzīvē ir īsts juceklis, ir pienācis laiks salikt visu savās vietās.

Tu vari justies noguris, taču tev palīdzēs komunikācija ar cilvēkiem, kuri tev rūp. Neatliec tikšanos, jo tieši tajā tu iegūsi svarīgu pavedienu.

Lasi vēl: Večiņa gulēja uz soliņa, bet visi cilvēki gāja garām, tomēr kāda meitene apstājās un labi, ka tā! Tu neticēsi, kādu pateicību viņai sūtīja augstākie spēki!

Sestdien, 9. martā, Merkurs atgriezīsies šajā zodiaka zīmē, palīdzot tev atgriezties pie tā, ko tu pats vēlies. Lai gan gada sākums nesa izaicinājumus un lika tev justies tā, it kā tu nebūtu spējis spīdēt tik spoži, kā tu būtu vēlējies, tevi gaida pozitīvas pārmaiņas.

Pievērsiet lielāku uzmanību tam, kā jūs runājat ar citiem, un iestājieties par to, ko vēlaties. Atbrīvojiet sevi no nepieciešamības pārrunāt savas iekšējās vēlmes vai sapņus un tā vietā apstipriniet sevi.

Izmantojiet šo pārliecības sajūtu, lai izvēlētos to, ko vēlaties, un pieņemtu grūtus lēmumus. Galvenokārt jums vairs nevajadzētu atskatīties uz savas dzīves “kas būtu, ja būtu”.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk 

Leave a Comment