Kāds seniors soctīklos publicējis ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar ”Bite”; Viņš atzīst, ka nožēlo savu izvēli

Kāds seniors soctīklos publicējis ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar ”Bite”. Seniors atzīst, ka ir stipri vīlies un noteikti nožēlo savu izvēli. Viņš par savu gadījumu ir nolēmis pastāstīt. 

Atgādināsim, ka 2005. gada 5. maijā Lietuvas mobilo sakaru operators Bitė Lietuva nodibināja Latvijā meitas uzņēmumu SIA Bite Mobile. Šī vienība 7. jūnijā piedzīvoja nosaukuma maiņu uz SIA Bite Latvija.

Bites mobilo sakaru tīkla darbības uzsākšana Latvijā notika 2005. gada oktobrī. 2009. gadā tika pieņemts lēmums no Bite Latvija atdalīt ar mobilo sakaru torņu un mastu būvniecību un uzturēšanu saistītās darbības, kas noveda pie novembrī SIA TeleTower dibināšana.

”Bite” pārstāvji reiz kādā intervijā stāstīja, ka tālajā 2005. gadā BITE piedāvāja balss sakaru un SMS pakalpojumus, taču 15 gadu laikā nozarei strauji attīstoties un, sekojot līdzi jaunākajām tendencēm, uzņēmums nu jau piedāvā ne tikai mobilo sakaru, bet arī dažādus integrētus IKT pakalpojumus.

 

Izpildi šo interesanto testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

Kā ar vakancēm uzņēmumā?

Kompānijā atzina, ka interese par vakanci darbam, kuru strādā pilnībā tikai no mājām, bija būtiski augstāka, nekā tāda paša amata pozīcijai bez šādas iespējas.

Uzņēmumā atklāja, ka tas ir ne tikai ātrs veids, kā mazināt bezdarba līmeni reģionos, bet arī nodarbināt gados vecākus cilvēkus, kuriem ir vēl vēlme strādāt.

Lasi vēl: Likteņa vēstījums no augšas: Globa nosauca 2 zīmes, kas no 4. marta saņems svarīgu vēstījumu

Tāpat aizvien biežāk darba devēji ievieš vairākus darba attiecību modeļus vienlaicīgi, jo tas, kas der vienai komandai ar saviem darba pienākumiem un uzdevumiem, ļoti iespējams, neder citai. Pārstāvji atklāj, ka viņi aktīvi pielāgojas cilvēkiem un apkārtējiem.

Tomēr ne vienmēr viss iet gludi.. 

Kāds pensionārs interneta vidē publiskojis ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar ”Bite” uzņēmumu. Viņš ir stipri vīlies par pieredzēto un nožēlo savu izvēli pāriet pie šī uzņēmuma. Bet kāpēc tā? Noskaidrosim!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment