Kāds seniors soctīklos publicējis ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar ”Bite”; Viņš atzīst, ka nožēlo savu izvēli

Seniors atklāj, ka piedzīvojis ļoti nepatīkamu un mulsinošu situāciju ar uzņēmumu. Viņš skaidro, ka vēlējies labākus un lētākus tarifa piedāvājumus, tādēļ no Tele2 operatora pārgājis pie ”Bite”.

Viņš raksta: ”Esmu pensionārs un trīs gadi atpakaļ pārgāju uz ”Biti” cerot uz lētāku pakalpojumu sniegšanu, bet kur nu, iesākās ar to ka apsolīja 5 eiro mēnesī – izrādās ka bez PVN par ko protams Rīga Plaza salonā neviens nebrīdināja, rezultātā 6 eiro mēnesī.”

Kā zināms daudziem pensionāriem nav tā sauktās ”liekās naudas”, lai piekristu šim noteikumam un palielinātu ikmēneša maksu par šiem pakalpojumiem.

 

Viņš turpina: ”Nožēloju ka pārgāju no Tele2 uz Biti, pēc tam sākās tarifa palielināšana vidēji gadā par divi eiro?”. Šobrīd šī situācija tiek risināta un ceram, ka izdosies senioram panākt savu taisnību!

Lasi vēl: Večiņa gulēja uz soliņa, bet visi cilvēki gāja garām, tomēr kāda meitene apstājās un labi, ka tā! Tu neticēsi, kādu pateicību viņai sūtīja augstākie spēki!

Kāds cits vīrietis tikmēr izsaka savas pretenzijas uz apkalpojošo personālu kādā no ”Bites” saloniem. Viņš atklāj, ka kāda pārdevēja izturējusies ļoti nepieklājīgi, tomēr galu galā situācija tika atrisināta.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž arī pozitīvu pieredzi ar šo uzņēmumu atklājot, ka ”Bite” ir ļoti ātrs internets un tarifu plāni ir viegli pielāgojami dažādiem pakalpojumiem.

Kāda ir jūsu pieredze?

 

Leave a Comment