Likteņa lutekļi: nosauktas divas zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs triumfāls

Ikvienas zodiaka zīmes dzīvēs Jaunais 2023. gads atnesīs patīkamas pārmaiņas. Bet nākamo 12 mēnešu simbols jau ir izvēlējies tos, kuriem uzdāvinās neticamu veiksmi visās sfērās.

Saskaņā ar austrumu kalendāru, 2023. gada aizbildnis būs Melnais ūdens trusis. No citiem austrumu kalendāra pārstāvjiem tas atšķiras ar maigo un delikāto dabu, kā arī tas pievērš papildus uzmanību ģimenei, personīgajām attiecībām un radošām izpausmēm.

2023. gadā minētās sfēras būs priekšplānā. Gada aizbildnis 2023. gadā ikvienam dos iespēju jebkurā jautājumā atrast risinājumu un mierīgi atrisināt visas problēmas. Saskaņā ar horoskopu, sāksies diplomātijas, kultūras un mīlestības laiks.

Kurām zodiaka zīmēm īpaši paveiksies 2023. gadā

Neskatoties uz to, ka Trusis visām zodiaka zīmēm nesīs veiksmi darbos un harmoniju personīgajās attiecībās, dažiem 2023. gadā veiksies nedaudz vairāk. Likteņa lutekļi būs Auni un Lauvas.

 

Auns

Jaunā gadā ambiciozie uguns stihijas pārstāvji beidzot realizēsies. Pateicoties savai ugunīgajai dabai, Auni varēs iziet cauri visiem pārbaudījumiem ar lepni paceltu galvu un sasniegt tos augstumus, kuri agrāk viņiem šķita nesasniedzami.

Pateicoties savai aktivitātei visās dzīves sfērās, Auni varēs sasniegt ļoti labus rezultātus.

Lasi vēl: Astrologi paredz, ka Jaunā gadā trīs zodiaka zīmes piemeklēs zvans no pagātnes

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nemīl stāvēt uz vietas un novērot, kā kāds cits gūst panākumus. Jau pirmajos 2023. gada mēnešos viņi sāks virzīties uz mērķi. Trusis novērtēs viņu dedzību un apbalvos ar finansiālu veiksmi.

 

Nākošo zodiaka zīmi skatīt lasot tālāk

COMMENTS

Leave a Comment