Atklājas jaunas un skumjas detaļas par apstākļiem kādos mūžībā aizgāja slavenais mūziķis: “Neviens ko tādu negaidīja”

Kādu laiku atpakaļ cilvēkus pārsteidza skumja ziņa, ka mūžībā devies izcils mūziķis un mākslinieks. Viņš visu savu sirdi un dvēseli ieguldīja mūzikā ko radīja. 

2022.gada 28.septembrī mūžībā devās amerikāņu mūziķis, reperis, aktieris, producents Artiss Leons Aivijs jaunākais, labāk pazīstams ar skatuves vārdu Coolio.

Reperis Coolio pārdeva miljoniem ierakstu, taču viņš atstāja salīdzinoši nelielu īpašumu, kas tagad ir jāsadala starp septiņiem viņa bērniem. Atgādināsim, ka reperis mūžībā devās 59 gadu vecumā.

Septembra beigās mirušajam reperim Coolio nebija testamenta, kas lika viņa bijušajam menedžerim viņa vārdā vērsties tiesā ar testamentu. Saskaņā ar tiesas dokumentiem, ko šonedēļ ieguvis laikraksts The Blast, Džaress Pozijs ir sācis juridisko procesu, lai novērtētu mirušā repera Gangsta’s Paradise īpašumu.

Pieteikumā norādīts, ka Coolio ir septiņi pieaugušie bērni, kuri viņa pelnus nēsā kaklarotās, ir uzskaitīti kā viņa tuvākie radinieki un iespējamie viņa mantojuma labuma guvēji.

Līgumrakstā tiek lēsts, ka Coolio īpašuma vērtība pārsniedz USD 300 000 ($ A444 000), un tajā ir iekļauti “personīgā īpašuma un pieprasījuma noguldījumu konti, finanšu konti, apdrošināšanas polises un honorāri”. Tomēr precīza vērtība vēl nav noteikta.

Lasi vēl: Likteņa lutekļi: nosauktas divas zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs triumfāls

90. gadu reperis tika atrasts miris 59 gadu vecumā uz sava drauga vannas istabas grīdas 28. septembrī. Mediķiem bija aizdomas, ka Coolio apstājās sirds. Draugi uzskatīja, ka viņa ilgstošā cīņa ar astmu varēja veicināt viņa nāvi.

 

Leave a Comment