Astrologi paredz, ka Jaunā gadā trīs zodiaka zīmes piemeklēs zvans no pagātnes

Vecgada vakarā piepildās sapņi un vēlēšanās, bet, sagaidot jauno 2023. gada, trim zodiaka zīmēm pienāks zvans no pagātnes un atgriezīsies pagātnes mīlestība!

Dzīve pagriezīsies tā, ka būs iespējams pilnībā apzināties savu lielāko laimi, kas kādreiz tika zaudēta ar likteņa gribu.

Dzīve mainās ļoti strauji, it īpaši Jaungada brīvdienu priekšvakarā, un katrs vēlas kaut ko īpašu, priecīgu.

Sapnis par to, ka cilvēks no pagātnes atgriezīsies tavā dzīvē, drīz piepildīsies. Tas notiks naktī, viņš vienkārši piezvanīs, lai sāktu jaunu dzīvi ar tevi.

Neatkarīgi no tā, kā tagad veidojas tava personīgā laime, vai tā pastāv, vai tās pēdas jau sen ir zudušas, drīz viss būs savādāk. Viens pēkšņs nakts zvans apgriezīs dzīvi kājām gaisā, un jau Jaunajā gadā tu iesi roku rokā ar cilvēku, kurš tevi mīl un tev pašam ir ļoti mīļš.

Lasi vēl: Merilina Kerro nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kurām bieži piedzimst izcili bērni

Strēlnieks

Astrologi saka, ka Vecgada vakarā pie Strēlniekiem atgriezīsies mīlestība no pagātnes, viņa viņus iegremdēs karsto fantāziju pasaulē. Dzīve apgriezīsies kājām gaisā, un jūs atkal sāksiet just prieku, sajūsmu, viss būs kā pirmo reizi, viss būs kā jaunībā, kad pasaule šķita savādāka. Horoskops vēsta, ka varat droši ar galvu mesties jūtu baseinā, jo šī sajūta ir abpusēja, un tā būs glābiņš jums abiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet nākošajā lapā

 

Leave a Comment