Lietas, ko nekad nedrīkst pirkt ”humpalās”. Padomi, kas tevi pasargās no nelaimes! Par šo reti kurš aizdomājas

Gultas veļa

Spilveni un segas var ne tikai inficēt jauno saimnieku ar dažādām slimībām un kaitēkļiem, piemēram, blaktīm, bet arī kļūt par sliktās enerģijas pārnēsātājiem no bijušajiem saimniekiem esošajiem. Spilvenus un segas bieži izmanto arī kā oderējumu slēptuvi, kas nodara kaitējumu priekšmeta īpašniekam.

Ja iepriekšējie īpašnieki nezināja par viņiem uzliktu lāstu un pārdeva savu priekšmetu, tad jaunais saimnieks kopā ar iegādāto lietu pārņem arī lāstu.

Ko tikai neieliek spilvenos, vēloties cilvēkiem uzlikt ļaunu aci! Atverot spilvenu, dažkārt var atrast adatas, matu kušķus, dzīvnieku kaulus, zemes gabalus utt. Ja nevēlies pārņemt kāda cita negatīvismu, labāk nepirkt lietotus spilvenus un segas. Vai arī atver tos un pārbaudi iekšējo pildījumu.

 

Rotaļlietas

Nekad nepērc lietotas mīkstās rotaļlietas. Mazie bērni visu bāž mutē! Mīkstajās rotaļlietās var būt dažādas baktērijas un kaitēkļi. Pelējums un sēnīte nogulsnēsies rotaļlietu iekšpusē.

Turklāt Iekšpusē var būt iešūtas melnas oderes ar mērķi uzlikt lāstu un piesaistīt Sl***bas. Lelles bieži izmanto arī, lai uzliktu ļaunu aci jeb nobrīnējumu un lāstus. Un diez tu uzzināsi lelles vēsturi un to, kā tā nokļuva veikalā, un kāpēc iepriekšējie īpašnieki no tās atteicās?

 

Lasi vēl: 66 gadu vecumā aizsaulē devusies izcila Latvijas sporta trenere; ģimene atklāj, ka tas noticis pēkšņi

Galvas segas

Maz ticams, ka galvas segas, kas izgatavotas no blīviem audumiem, piemēram, filca, ādas, vilnas, bijušais īpašnieks bieži tīrīja. Uzmanīgi ieskatoties galvassegas iekšpusē, iespējams, var redzēt auduma spīdīgās un nolietotās vietas. Turklāt galvassegās var būt ieperinājušās dūrējutis.

Bet kādas ir tavas domas un attieksme pret iepirkšanos “second-hand” veikalos? Priecāsimies, ja sniegsi savu viedokli komentāros!

 

Leave a Comment