Lidl kliente ir nesaprašanā par veikala tīkla reklamēto piedāvājumu: ”Tas nav normāli”

Lidl pavisam nesen ir ienācis Latvijā, tomēr šis aizvien paliek populārākais veikalos Latvijas iedzīvotāju rindās. Tomēr, kāda sieviete ir nesaprašanā par viņu piedāvāto piedāvājumu. 

Kā tas var būt, ka veikalā, kas it kā ir draudzīgs mūsu maciņiem, es jūtos diskriminēts, jo man nav viedtālruņa? Pastkastītē nokļuvu buklets ar piedāvājumiem par atlaidēm, bet diemžēl tas ir tikai viedtālruņu īpašniekiem.

Tas ir pieejams lejupielādei, jums ir nepieciešams skenēt utt. utt. Tā ir diskriminācija pret citiem cilvēkiem, kuriem nav viedtālruņa. Un pazemojums. Viņi nosūta piedāvājumu, kuru nevar realizēt. Viņi atbalsta tikai bagātus cilvēkus.

Veikalu tīkls “Lidl” piedāvā atlaides digitālajā versijā, lai veicinātu zaļāku dzīvesveidu. Mūsu maki bieži ir pārpildīti ar dažādām plastikāta kartēm. Kartes bieži pazūd vai nav atrodamas īstajā brīdī.

Lasi vēl: Džūlija Vanga nosauc laimīgos: 4 zodiaka zīmēm februāris būs īpaši labvēlīgs

Tāpēc Lidl piedāvā digitālu risinājumu, kas vienmēr ir pieejams. Jā, arī no komersantu viedokļa ir vieglāk piedāvāt dažādus personiskus piedāvājumus konkrētajam klientam. Tas padara dzīvi daudz vieglāku visiem iesaistītajiem.

 

Leave a Comment