5 zodiaka zīmes, kuras šogad atradīs savu otro pusīti. Urā, esmu viņu vidū!

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm uzsmaidīs mīlestībā jaunajā gadā. Tas nule kā sācies, un nevaram vien sagaidīt, ko tas nesīs emociju un piedzīvojumu ziņā visos aspektos.

Tagad, kad esam noskaidrojuši, kam šogad veiksies un kuras zodiaka zīmes baudīs finansiālu labklājību, pienācis laiks uzzināt, kurām horoskopa zīmēm šogad laimēsies mīlestības frontē.

Lūk viņi, pieci laimīgie, kam veiksies romantiskā plānā:

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji personīgajā dzīvē šogad var piedzīvot lielas pārmaiņas. Bet vēl svarīgāk ir tas, ka viņi iemācīsies mīlēt pašu svarīgāko cilvēku savā dzīvē – paši sevi.

Auns sāks vairāk ieklausīties savā iekšējā balsī un to, ko viņš vēlas no dzīves. Un tas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdzēs veidot harmoniskākas attiecības ar partneri, neprasīt pārāk daudz, bet arī nesamierināties ar mazumiņu. Dārgais Auns, tu meklēsi līdzsvaru, un, iespējams, to arī atradīsi, ja būsi pacietīgs.

Vari uzsākt jaunas attiecības, kas padarīs tevi laimīgu un apmierinātu. Daudziem Auna zīmē dzimušajiem šis būs flirta, jautrības un pozitīva satraukuma gads.

Nekavējies, sāc tūlīt un, pats galvenais, neieslīgsti sirdsapziņas pārmetumus, jo mums ir tikai viena dzīve, un mēs to dzīvojam šeit un tagad. Izbaudi to!

 

Vēzis

Uzticīgākie šīs zodiaka zīmes pārstāvji jau no paša gada sākuma izjutīs īpašu tuvību ar saviem partneriem. Laika gaitā jūsu attiecības kļūs romantiskākas, maigākas un jutekliskākas.

Nododieties savām emocijām un izbaudiet mīlestību. Šis gads ir tavs! Jūtas tevi pārņems tiktāl, ka būs grūti pat uz dažām stundām būt šķirtam no partnera.

Šīs pauzes padarīs tevi neapturamu – tiklīdz būsiet kopā, ar pilnu krūti baudīsiet viens otra sabiedrību! Ļauj saviem tuviniekiem un draugiem atcerēties šo lielisko sajūtu un pavadi laiku kopā ar viņiem. Ļauj viņiem sajust tavu laimi un priecāties par tevi un tavu otro pusīti!

Iespējams, vairāki Vēža zodiaka zīmes pārstāvji saņems vai izteiks laulības piedāvājumu.

Vēžiem garlaicīgi nebūs. Viņus gaida aizraujošas tikšanās, interesanti piedāvājumi, daudz flirta un varbūt arī kaut kas nopietnāks. Ir svarīgi būt brīvam no visām cerībām, plāniem un aizspriedumiem. Ej līdzi straumei un gaidi negaidīto.

Laikā no aprīļa līdz jūnijam tu, visticamāk, satiksi cilvēku, kurš tevi neatvairāmi piesaistīs. Venera dāvās tev visu savu labestību un palīdzēs atrast piemērotu partneri.

 

Lauva

2023. gads Lauvām noteikti būs aizraujošs. Tas atnesīs tev jaunu mīlestību. Tu satiksi jaunu partneri vai arī tavas pašreizējās attiecības ieies jaunā gultnē. Mīlestība pret tevi vairosies, un viss noritēs pozitīvā virzienā. Gada pirmie mēneši būs emociju un tuvības piepildīti. Taču lielākās pārmaiņas var sagaidīt vasaras mēnešos, īpaši jūlijā.

Pēc šā mēneša mainīsies tava uztvere pašam par sevi, attiecībām ar partneri, par to, ko vēlies un ko vari sagaidīt, un tu uz savām attiecībām sāksi skatīsies jaunām acīm.

Sākoties ziemai, ar partneri var izcelties ķildas un pat konflikti, taču līdz gada beigām viss noregulēsies un tu izbaudīsi daudz stabilākas attiecības.

Lasi vēl: Džūlija Vanga nosauc laimīgos: 4 zodiaka zīmēm februāris būs īpaši labvēlīgs

Tas notiks galvenokārt pateicoties taviem centieniem un skatījumam uz dzīvi, kā arī attiecībām ar partneri. Ja tu zini, ko vēlies un kurp doties, nekas nevarēs tevi atturēt ceļā uz sapņu piepildījumu mīlestības jomā.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment