5 zodiaka zīmes, kuras šogad atradīs savu otro pusīti. Urā, esmu viņu vidū!

Svari

Mīļie Svari, mīlestībā šogad jūs būsiet starp laimīgajiem. Tavās attiecībās valdīs harmonija un romantika. Īpaši pacietīgi pret partneri būs tie šīs zodiaka zīmes pārstāvji, kuriem svarīgas attiecības.

Tikai tev būs jābūt uzmanīgākam laika posmā no maija līdz jūlija beigām, kad iespējami nelieli konflikti ar mīļoto. Bet – ja saglabāsi mieru, šīs nedienas tiks pārvarētas. Pastāv iespēja, ka šie pārejošie konflikti starp jums atkal iedegs jaunu aizrautību attiecībās, un jūs abi piedzīvosiet attiecību renesansi.

 

Ūdensvīrs

Mīlestība šogad jums, dārgie Ūdensvīri, būs visa centrā. Jau no paša gada sākuma sajutīsi emociju uzplūdus; tie paliks atmiņā vēl ilgi. Tu koncentrēsies uz sevi un savām vēlmēm, kā arī attiecībām ar partneri.

Pavasarī, kad Marss un Venera tranzītā dosies uz tavu septīto attiecību māju, radīsies stimuls turpināt piepildīt savas vēlmes un būt uzstājīgam savās prasībās pret partneri. Taču vasarā tiks pārbaudīts viss, ko esi sasniedzis un par ko cīnījies – tev būs jāpierāda savas jūtas, bet arī tavam partnerim tiks mests izaicinājums.

Ja jūti problēmas un briestošu konfliktu, runā, komunicē, nepārtrauc sazināties ar partneri – tas labvēlīgi ietekmēs jūsu attiecības. Līdz gada beigām sajutīsi sevī lielas iekšējas pārmaiņas, paaugstināsies pašapziņa. Turklāt tu sapratīsi, ka zini daudz vairāk par sevi un to, ko vēlies sasniegt.

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa iedzīvotājiem, kuri bieži pārvietojas ar sabiedrisko transportu

Tevi var piemeklēt atklāsme, ka tavs partneris nav tas, kas tev vajadzīgs, un ir jāveic pasākumi, lai mainītu attiecības, bet tas nāks tev tikai par labu.

 

Leave a Comment