Džūlija Vanga nosauc laimīgos: 4 zodiaka zīmēm februāris būs īpaši labvēlīgs

Astroloģiskā ziņā februārī mūs gaida daudz kas interesants. Mēneša pirmajā pusē Marsa-Saturna ietekmē pastiprināsies kosmiskā spriedze, kas radīs zināmu haosu.

Šajā kosmiskajā haosā radoši cilvēki jutīsies ērti un organiski. Taču visiem tiem, kam patīk sacensties ar citiem un nemitīgi aizstāvēt savu viedokli, februāris būs problemātisks. Šomēnes svarīgs ir komandas darbs un saliedētība.

Ūdensvīrs

Jūs varat paļauties uz kosmosu: Ūdensvīri svinēs savas dzimšanas dienas, un zvaigznes dāvās viņiem īstus svētkus! Vienkārši sakot, šīs gaisa stihijas pārstāvjus februārī gaida patiešām īsti panākumi.

Ūdensvīri spēs pārveidot gandrīz jebkuru vēstījumu spēcīgā idejā. Viņu uztvere kļūs asāka, un viņi vairāk nekā jebkad agrāk apzināsies savu likteni. Ja tā būtu Ūdensvīru griba, tad šis gada īsais mēnesis kļūtu par dažām dienām garāks!

 

Zivis

Kā zināms, Zivis ir viena no iejūtīgākajām zodiaka zīmēm, taču februārī viņu empātija, pateicoties Veneras ietekmei, pieaugs vēl vairāk. Šīs ūdens stihijas pārstāvji gremdējas paši savās domās, bet dažreiz spēj saprast savus mīļos pat labāk nekā viņi paši.

Lasi vēl: 3 sieviešu vārdi, kuri vīriešus dara trakus; dāmas sakiet savam vārdam paldies!

Tajā pašā laikā Zivīm jābūt piesardzīgām, jācenšas neaizmirst par savām interesēm savas cilvēcības un jūtīguma dēļ. Bet, ja viņiem izdosies atrast līdzsvaru starp rūpēm par citiem un rūpēm par sevi, viņi var sagaidīt mīlestības, atzinības un laimes pilnu mēnesi.

 

Nākošās zodiaka zīmes atradīsi lasot tālāk

Leave a Comment