Džūlija Vanga nosauc laimīgos: 4 zodiaka zīmēm februāris būs īpaši labvēlīgs

Svari

Februārī Svariem veidojas ideāli kosmiski priekšnoteikumi, taču, lai tos izmantotu, nāksies nedaudz piepūlēties. Jupitera, Plutona un Saturna ietekmes dēļ šīs gaisa stihijas pārstāvjiem būs kārdinājums akli sekot savām idejām, taču pagaidām varētu būt vērts atkāpties un visu rūpīgi izplānot.

Svariem ir svarīgi atcerēties, ka viņi nav vieni, un vienmēr savā dzīvē jāiekļauj citus. Tā rezultātā daudziem Svariem tuvāko nedēļu laikā no šī kosmiskā haosa varētu izveidoties kaut kas lielisks.

 

Strēlnieks

Februārī Strēlniekiem būs milzīgs enerģijas un motivācijas daudzums! Saturna un Plutona ietekmē šīs uguns stihijas pārstāvji izjutīs vēl lielāku kāri pēc brīvības nekā parasti – taču šobrīd bēgšana nav tas labākais variants.

Lieliska iespēja, ko Visums tuvāko nedēļu laikā piedāvās Strēlniekam, ir apzināties, ka personīgo brīvību var apvienot arī ar stabilitāti un pastāvību, un ka ilgtermiņa dzīve nesaistās tikai ar enerģijas izšķiešanu.

Lasi vēl: “Kāpēc nekad nevajadzētu pieņemt šīs septiņas dāvanas”; pastāstīs gaišreģe Ilona Kaldre.

Šī atziņa var atbrīvot šīs zodiaka zīmes pārstāvjus no smagas nastas nākamajā mēnesī – un ļaut viņiem jau martā doties jaunos piedzīvojumos.

 

Leave a Comment