Leģendārā Vanga minējusi zodiaka zīmes, kam 2023.gads būs veiksmīgākais pēdējā desmitgadē. Raugi, varbūt esi laimīgo vidū!

Lai gan Vanga nenosauca konkrētas zodiaka zīmes, viņa savās prognozēs skaidri ir likusi saprast, kuri būs laimīgo skaitā. Nav šaubu, ka tie ir zodiaka pārstāvji, par kuriem arī tiks runāts. Gaišreģe, gribot negribot, sniegusi šo triju horoskopa zīmju raksturojumu, kas atbilst to astroloģiskajiem atribūtiem. Tāpēc nav nepieciešams katru reizi koncentrēt uz to uzmanību, uzskatīsim, ka tas tā ir.

Vanga savulaik pareģoja, kurš gads būs veiksmīgs konkrētām zodiaka zīmēm šā gadsimta trešajā desmitgadē. 2023.gadu gaišreģe noteica kā gadu, kas sekos laika posmam, kurā satiksies 6 divnieki – tas ir 22.02.2022 un 22.12.2022.

Pēc Vangas paustā, nākamgad pasaulē notiks būtiski pavērsieni, kurus īpaši spēcīgi izjutīs vairāku zodiaka zīmju pārstāvji, nonākot notikumu virpulī.

Bet viņi nestāvēs uz vietas un metīsies cīņā par savu vietu zem saules. Viņi neļaus sagraut savas vērtības un cīnīsies par tām. Gadu pēc sešu divnieku savienības vairākas zodiaka zīmes piedzīvos labvēlīgāko gadu 10 gadu ciklā.

Tātad – kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem 2023.gads būs laimīgākais pēdējās desmitgades laikā?

Vēzis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir jūtīgi un vērīgi. Viņu emocionālais stāvoklis nereti ir atkarīgs no attiecībām ar citiem cilvēkiem un bieži mainās. Tomēr izcila intuīcija un spēja pamanīt detaļas palīdzēs Vēzim izkļūt no pašām sarežģītākajām situācijām.

Nākamais gads būs lielisks laiks, lai virzītos uz priekšu darbā, biznesā un karjerā. Vēzis kļūs aktīvāks un drosmīgāks. Labāk nekā jebkad izdosies izveidot jaunas pazīšanās un nodibināt noderīgus kontaktus.

Dažiem Vēžiem nāksies aizstāvēt savu kompetenci un profesionalitāti. Šķiet, Vangai tas bija prātā, norādot, ka vajadzēs cīnīties par savu vietu zem saules. No 2023. gada maija līdz oktobra beigām izdosies izlabot pieļautās kļūdas un izmantot visas daudzsološā gada iespējas.

Skorpions

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir vīrišķīgi un neatlaidīgi. Bet viņi ne vienmēr spēj kontrolēt savus kaislību uzliesmojumus. Skorpionam piemīt tieksme uz ekstrēmiem vaļaspriekiem, slimīga greizsirdība un pat agresija.

Lasi vēl: Pēc Tamāras Globas domām šīs 3 zodiaka zīmes būs laimīgas visu novembri, tomēr gaidāms kas īpašs

Viņš bieži apslāpē emocijas, tāpēc dažkārt tas var izprovocēt diezgan dziļus pārdzīvojumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment