”Swedbank” izplata saviem klientiem svarīgu paziņojumu!

Swedbank Latvija ir lielākā banka Latvijā. Pavisam nesen Swedbank nāca klajā ar svarīgu un noderīgu informāciju saviem klientiem. Diemžēl daudzi par šo nezina. 

Uzmanieties, dārgie Swedbank klienti, jo krāpnieki ir aktīvi un ir atraduši jaunu veidu, kā iegūt Jūsu personas datus. Esiet modri un pasargājiet sevi no šiem noziedzniekiem.

Pēdējā laikā krāpnieki ir mēģinājuši izmantot viltotas loterijas, lai liktu cilvēkiem ievadīt savu personisko informāciju. Krāpnieki izmanto sociālos tīklus, lai izveidotu viltus bankas identitātes, lai ievilinātu potenciālos upurus lamatās ar nepatiesiem solījumiem par loterijas laimestiem vai ieguldījumiem.

Loterijas shēma darbojas, klientiem ievadot savus datus – parasti vārdu un uzvārdu un tālruņa numuru. Pēc tam krāpnieki izmanto šo informāciju, lai sazinātos ar potenciālo upuri un izliktos par bankas vai drošības darbinieku.

Lasi vēl: 80 gadu vecumā miris slavenas grupas bijušais dalībnieks; līdzjūtību!

Viņi šantažē klientu, it kā būtu noticis noziegums. Šīs sarunas laikā krāpnieks mēģina iegūt klienta uzticību un iegūt piekļuves datus savai internetbankai.

Mēs atkal un atkal atgādinām saviem klientiem, ka viņi nekad nevienam nedrīkst izpaust savu internetbankas lietotājvārdu un piekļuves kodus. Ja kāds mēģina jūs apmānīt, izliekoties par bankas vai policijas darbinieku, nolieciet klausuli un pats zvaniet savai bankai vai policijai.

 

Leave a Comment