Pēc Tamāras Globas domām šīs 3 zodiaka zīmes būs laimīgas visu novembri, tomēr gaidāms kas īpašs

Krievu astroloģe Tamāra Globa izteica prognozi nākamajam mēnesim – 2022. gada novembrim. Šajā periodā daudzi no mums var saskarties ar nopietniem pārbaudījumiem.

Bet starp visām zodiaka zīmēm būs tādi, kas kļūs patiesi laimīgi. Kuras būs šīs zodiaka zīmes?

Dvīņi

Dvīņi, šis mēnesis tev būs neticami aktīvs. Jūs gaida lielas pārmaiņas. Un tās skars arī tavu personīgo dzīvi. Jūs varat saskarties ar konfliktiem un skandāliem, bet galu galā jūs paliksiet kā uzvarētāji. Vienkārši izturiet šo pārbaudi ar cieņu.

Darbā jūs sajutīsiet enerģijas pieplūdumu. Varēsiet noslēgt ļoti izdevīgus darījumus. Maz ticams, ka tas no jums tiks sagaidīts. Esi elastīgāks, meklē kompromisus. Ja iespējams, dodieties komandējumos un izbraucienos tālākos. Nebaidiet savu veiksmi, bet gan to piesaistiet!

 

Svari

Svari, novembris jums būs neticami nozīmīgs periods. Tagad jūsu plāni kļūs par realitāti, tāpēc pārmaiņas kļūst neizbēgamas. Darbā viss notiek lieliski. Finansiālā situācija ļaus par naudu nedomāt vispār.

Lasi vēl: 80 gadu vecumā miris slavenas grupas bijušais dalībnieks; līdzjūtību!

Jums būs vairāk laika, lai pievērstu uzmanību ģimenei un draugiem. Ja jūsu attiecības ir nonākušas strupceļā, jūs mierīgi tās pārtrauksiet un problēmas atstāsiet pagātnē. Esiet gatavs mierināt citus un meklēt taisnību.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment