Latviju satricina sēru vēsts! Mūžībā devusies leģenda no slavenā seriāla Ugunsgrēks

20. novembrī ziņas par Bīrina aiziešanu mūžībā ar Facebook ieraksta starpniecību darīja zināmu viņa meita Rūta Briede.

Kādā atklāsmē, kas viņu apstulbina, viņa uzzina, ka viņas tēvs ir miris Norvēģijā, kas atrodas attālos apgabalos aiz polārā loka.

Jāpiemin, ka īsi pirms aiziešanas mūžībā Bīriņš sociālajos tīklos dalījās ar satriecošiem attēliem un video, kas uzņemti Hamerfestā, planētas vistālāk uz ziemeļiem esošā pilsētā.

Zanes Kreicbergas materiāls, kas publicēts Latvijas Dejas informācijas centra mājaslapā “dance.lv”, sniedz papildu informāciju par detaļām, kas saistītas ar Bīriņa pāragro aiziešanu.

Lasi vēl : Maksims Galkins devis ļoti lielu triecienu smagi slimajai Allai Pugačovai – Kas noticis abu starpā?

Naktī no 2023. gada 18. uz 19. novembri mūžībā aizgājis Anša Rūtentāla Kustību teātra dalībnieku vidū par “kustinātāju” dēvētais Vilnis Bīriņš, kurš aizgāja no šīs pasaules, graciozi izpildot laikmetīgās dejas Hammerfestā, Norvēģijā.

Nākamajā rītā no notikuma vietas man piezvanīja horeogrāfe Olga Žitluhina, lai informētu par Viļņa aiziešanu, raksturojot to kā skaistu mirkli, kas līdzinās kadrai no filmas.

Vilnis piedalījās “Razdedauch” šovā Hammerfest festivālā, kas bija daļa no projekta “BET – Body, Experience, Time through 45+ dancers.”

Šī izrāde pulcēja prasmīgus dejotājus no Anglijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas un Zviedrijas. Līdz ar viņa aiziešanu aplis tagad ir noslēdzies. Vilnis, kuram kustība un deja bija neatņemamākie pašizpausmes veidi, dejojot pameta mūs, iemiesojot savu patieso būtību.

Izlasi arī: Tautā iemīļots latviešu aktieris cieš no smagas atkarības; “Es joprojām atveseļojos”

Leave a Comment