Novietoju katrā istabā pa krūmiņam. Mūsmājās neviens jau 5 gadus ar saaukstēšanos nav slimojis. (7 telpaugi ar spēcīgu pretvīrusu iedarbību)

Kā gan jums izdodas vispār neslimot, kad visi apkārt klepo, šķauda vai guļ ar temperatūru? – brīnījās mana draudzene. Es viņai atklāju savu noslēpumu, un kopš tā laika arī viņas ģimene mierīgi pārdzīvo saaukstēšanās un gripas sezonu. Viss ir ļoti vienkārši!

Es tikai novietoju katrā sava mājokļa istabā īpašu, ar ārstnieciskām īpašībām apveltītu telpaugu. Un manā mājā valda atmosfēra, kas brīva no dažādiem vīrusiem un baktērijām. Turklāt šie augi gaisā izdala fitoncīdus jeb bioloģiski aktīvas vielas, kas aptur patogēnu mikroorganismu attīstību.

Tāpēc, atnākot no sabiedriskas vietas, kur kontakts ar inficētiem cilvēkiem ir teju neizbēgams, mēs elpojam ar fitoncīdiem piepildītu gaisu. Un nevienam vīrusam un baktērijām nav varas pār mums. Pateicoties īpašajiem telpaugiem, mūsmājās neviens jau piecus gadus nav saķēris iesnas un klepu, nemaz nerunājot par gripu.

Šodien pastāstīšu tev par septiņiem spēcīgiem telpaugiem ar dziedniecisku iedarbību. Izvēlies vienu vai vairākus, kas tev šķiet piemērotākie un novieto tos sava mitekļa istabās vai citās telpās. Un tu redzēsi, ka tavas ģimenes locekļi daudz mazāk cietīs no saaukstēšanās un nesaslims ar gripu.

 

Ģerānija

Pats spēcīgākais ārstnieciskais augs, kas palīdz uzveikt visus vīrusus bez izņēmuma, ir ģerānija. Neuzkrītošs augs, bet ar krāšņiem ziediem. Mūsdienās šī tā dēvētā vecmāmiņu puķe atkal ir modē. Iestādi sev vairākus ģerāniju krūmiņus. Noteikti novieto tos bērnistabā un virtuvē.

Ģerānija spēj pilnībā dezinficēt gaisu telpā 20 minūšu laikā. Tāpēc tev un tavai ģimenei šis augs vienmēr būs drošs vairogs pret vīrusu uzbrukumiem.

Lasi vēl: Sēru vēsts: Uz visu mūžu aizmigusi latviešu aktrise un izcila personība. Viņas trūkumu izjutīs daudzi

Pelargonija

Nedaudz vājāka iedarbība ir pelargonijai, toties tā zied košāk. Un te ir vieta tavai iztēlei, jo pelargoniju šķirņu daudzums ir milzīgs. Tu vari iegādāties lielziedu pelargonijas, joslu jeb zonālās pelargonijas, efejlapu pelargonijas, smaržīgo lapu pelargonijas, raiblapu pelargonijas, sukulentās pelargonijas un daudzas citas.

Lasi vēl: Pārtikas kodes pašas aizbēgs no putraimu burkām: pieredzējušu saimnieču noslēpums

Vari izveidot fito sienu pilnībā no efejlapu pelargonijām. Tās zied apburoši, izdala izsmalcinātu aromātu un ļoti labi aizsargā pret jebkāda veida vīrusiem un baktērijām.

 

Nākošos augus skaties lasot tālāk

Leave a Comment