”Latvijas pasts” visiem saviem klientiem izziņo nesenos jaunumus: ”Mūs visus gaida pārmaiņas”

Pirms pāris dienām ”Latvijas pasts” izziņoja ļoti svarīgus jaunumus visiem saviem klientiem. ”Latvijas pasta” pārstāvji uzskata, ka šīs ir ļoti pozitīvas pārmaiņas. 

Latvijas Pasts ir primārais valstij piederošais pasta dienests Latvijā, kas dibināts neilgi pēc valsts neatkarības atjaunošanas 1992.gadā. Tas pārvalda 620 pasta nodaļas visā valstī un sniedz pasta, transporta, eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus.

Latvijas Pastam pieder divi meitas uzņēmumi: SIA Mailmaster un AS IT Latvija (iepriekš AS Latvijas pasta servisa tīkls). Šajā valstij pilnībā piederošajā uzņēmumā 2015. gadā strādāja aptuveni 4269 darbinieki, bet 2020. gadā – 3200.

Latvijas Pasts dibināts 1992.gada 2.janvārī kā valsts uzņēmums. Pēc diviem gadiem Valsts prezidents Guntis Ulmanis izsludināja Pasta likumu, kā rezultātā iestāde tika pārdēvēta par Latvijas pastu.

1997.gada 11.martā Valsts prezidents izsludināja grozījumus Pasta likumā, kas valsts iestādi Latvijas Pasts pārdēvēja par bezpeļņas organizāciju – valsts akciju sabiedrību Latvijas Pasts.

Lasi vēl: 2023. gada 16. aprīlī trim zodiaka zīmēm būs ļoti veiksmīga un lieliska diena, tā pareģo dižākais astrologs

2021. gadā sāka sadarbību ar Igaunijas paku ražotāju Cleveron, lai paplašinātu mūsu Cleveron 401 paku tīklu (pirmais no tiem tika atvērts oktobrī Rīgā, pie veikala Rimi A. Saharova ielā). Turklāt Cleveron un mūsu meitas uzņēmums SIA Mailmaster plāno izveidot atvērtu Cleveron piemājas paku tīklu.

Tomēr pavisam nesen ”Latvijas pasts” paziņoja vēl kādus būtiskus jauninājumus, kuri pavisam drīz jau stāsies spēkā un arī klientiem tie tiks izziņoti.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment