2023. gada 16. aprīlī trim zodiaka zīmēm būs ļoti veiksmīga un lieliska diena, tā pareģo dižākais astrologs

Jūs varat atrast sevī spēku un izturību, lai iegūtu spēku, kas nepieciešams, lai radītu visu, ko vēlaties.

Trīs zodiaka zīmēm 16. aprīlī, kad Mēness būs Mežāzī, būs lielisks horoskops. Šodien Jaunava, Vērsis un Skorpions var atrast sevī spēku un izturību, lai iegūtu visu, kas nepieciešams, lai radītu visu, ko vēlas. Lūk, ko sagaidīt šajā datumā, un kāpēc šodien ir tik lieliska diena.

1. Jaunava

Ieelpo visu iespējamo un ļauj, lai tevi aizrauj tavu sapņu cerība. Šī diena radīs cerības tiltu tavai nākotnei; ir pienācis laiks izmantot pieejamās iespējas.

Kamēr tu vadīji, praktizēji un ļāvi sev pasapņot par to, kurp doties, šodien vari darīt to visu. Var gan sapņot, gan ļaut sev izbaudīt mirkli. Tu joprojām vari strādāt pie tā, ko vēlies sasniegt, un būt apmierināts ar to, kas tev ir.

Tam nekad nevajadzētu būt kā “vai nu/vai”. Tev nav jābūt nelaimīgam, lai veiktu izmaiņas. Tā kā Saule un Jupiters palīdzēs tev padziļināt tavu saikni ar tavu dzīvi un padarīt to vēl pārsteidzošāku, tu redzēsi, ka tavs prieks un mīlestība vienmēr būs lielākie katalizatori.

Dažreiz tu vari tik ļoti iestrēgt lietās, kas vienmēr ir nepareizas, ka nepamani to, kad lietas notiek pareizi. Bet, lai tā notiktu, tev vajag pieņemt, ka tagad jūties laimīgs vai apmierināts, un nekas slikts nenotiks.

Daļa no sevis dziedināšanas nozīmē, ka tu ļauj sev pieņemt mirkļus, kuros tu koncentrējies uz neko citu kā vien prieku, kas ir tev priekšā. Šo praktizējot, tu atvērsi savā dzīvē jaunas iespējas, kuras palīdzēs paplašināt tavu pieredzi un ļaus tev izplest tavas robežas, uz ko tu esi tik ļoti tiecies.

 

2. Vērsis

Jo vairāk tu vari redzēt, jo labāk tu vari saprast, kur šobrīd atrodies savā dzīvē. Tu balansē uz tik plaša novitātes sliekšņa, ka, iespējams, tev būs sevi jārada no jauna, lai to sasniegtu, taču tu arī iegūsti visu, kas nepieciešams, lai tas kļūtu par realitāti.

Šodien, kad Mēness ir Mežāža zīmē, tas liek noticēt visam iespējamajam, tu beidzot vari pievērst uzmanību daudzām apslēptām lietu nozīmēm. Dzīvē tev ir jājūtas droši un stabili, kas nozīmē, ka tu bieži izvairies no lietām, kuras, tavuprāt, varētu tev liegt šo stabilitāti, it īpaši, ja viss nenotiek saskaņā ar plānu.

Bet šodien tu beidzot jutīsi, ka stāvi abām kājām stingri uz zemes, un tu pamanīsi, kas ir noticies tavā dzīvē. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kāds pārsteidzošs paziņojums, jaunumi vai pat dziļāka patiesība, tavas acis šodien atvērsies.

Tas palīdzēs tev īstenot savus sapņus, jo Saule un Jupiters svētīs visu, ar ko viņi ir saistīti. Pārliecinies, ka tu tik ļoti nebaidies no tā, ka kaut kas noies greizi, un ļauj sev regulēt katru savas dzīves aspektu.

Lasi vēl: 11.aprīlī cienījamā vecumā klusi aizsaulē devusies māksliniece, kura vienmēr žilbināja ar savu smaidu

 

Kad tu spēsi noticēt lielām lietām, tu tās automātiski piesaistīsi savā dzīvē. Tici sev, un tici, ka viss, kas notiek šodien, ir tavā labā, jo tu tiec vadīts, lai sapņotu un dzīvotu pilnīgāk, nekā tu jebkad varētu iedomāties – ja vien tu izmantosi mirkļus, kurus tev piedāvā Visums.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment