Vien 33 gadu vecumā aizsaulē dodas pasaulē zināms izcils sportists; arī Latvijā izcīnījis vairākas uzvaras

Vien 33 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devies talantīgs sportists, kurš savu slavu ir izpelnījies teju visā pasaulē. Arī kādreiz startējis Latvijā un guvis vairākas uzvaras. 

Mūsu mīļie nekad īsti n.e.m.i.r.s.t – viņi vienkārši pārstāj būt mums blakus fiziski. Bet viņi dzīvo mūsu sirdīs un prātos, un mēs joprojām varam sajust viņu klātbūtni pat tad, kad viņi ir prom.

Mīļotā cilvēka aiziešanas vienmēr izsit mūs no dzīves kursa. Dažreiz mēs pēdējos brīžos apmulstam, nezinot, vai rīkojamies pareizi, atvadoties. Un cik mums tas ir sāpīgi, pēc tam vainojot sevi, ja pēdējā brīdī esam aizmirsuši kaut ko izdarīt viņa labā.

Cilvēka likteņa audumu auž pats cilvēks – no neskaitā­miem pavedieniem, kas savijas mums netveramā sarežģī­tības rakstā. Viens pavediens izzūd no mūsu apziņas loka, bet tas nav pavisam pārtrūcis, cits uzrodas pēkšņi, bet tas ir tas pats pavediens, kurš aizslīdējis pa auduma neredzamo pusi un atkal uzradies uz tā virsmas.

“Viņš aiziet atvieglots un brīvs,
kur viņu gaida mūža mājas.
Šeit brīdi atdusas – kā dzīvs
zem ziedu segas, smaržu šūpās.”
(V. Brutāne.)

Diemžēl cilvēkus pārsteidza nelaime. Aizsaulē devies vien 33 gadus jauns sportists. Pēc avārijas testa braucienos b.o..j.ā g.ā.j.i.s pasaules rallija čempionāta pilots Kreigs Brīns.

Brīns savas karjeras laikā startējis 81 WRC posmā, izcīnot deviņus pjedestālus absolūtajā vērtējumā, pēdējo no tiem vēl šogad februārī Zviedrijā. Tāpat īru braucējs izcīnījis WRC Academy un SWRC čempiona titulus, kā arī bijis ERC vicečempions.

Jāpiemin, ka tieši Eiropas rallija čempionāta ietvaros Brīns piecas reizes izgāja uz starta arī “Rally Liepāja”, izcīnot uzvaru 2015. gada posmā, kā arī pjedestālus 2013., 2014. un 2021. gada sacensībās.

Lasi vēl: Mēs pajautājām mākslīgajam intelektam jautājumu “Ko vēlas sievietes?” un atbilde bija tik interesanta, ka nolēmām to nopublicēt

N.e.g.a.d.ī.ju.m.s noticis ceturtdien, testa braucienos, kad Brīns ar automašīnas kreiso priekšu ietriecās koka stabā un margās. Kopā ar viņu mašīnā tobrīd atradās viņa stūrmanis Džeimss Fultons, kurš negadījumā nav cietis.

Lūk, viņa pēdējais pievienotais video pirms incidenta:

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment