11.aprīlī cienījamā vecumā klusi aizsaulē devusies māksliniece, kura vienmēr žilbināja ar savu smaidu

Klusi un mierīgi šo pasauli 11.aprīlī pametusi izcili talantīga māksliniece, kuras smaids vienmēr visus apkārtējos priecēja. Viņa nodzīvoja garu un skaistu dzīvi. 

Kāds mācītājs reiz stāstīja, ka cilvēks parasti apzinās, ka m.i.r.s.t, un vēlas dvēseles ceļvedi, kas palīdzētu pāriet. Šis darbs parasti sākas pirms n.ā.v.e.s.

Mācītājs var palīdzēt tikai tiem, kas vēlas un kuriem ir atvērta sirds. Nav svarīgi, kāda ir viņu iepriekšējā reliģiskā pārliecība vai garīgā pieredze.

Visgrūtāk ir tiem, kuri savā cilvēka dzīvē piedzīvojuši smagus, kontrastējošus pārdzīvojumus un līdz pēdējam elpas vilcienam nav palikuši mierā ar sevi, savu dzīvi un pat aiziešanu.

Pavisam klusi un nemanot apkārtējiem no šīs dzīves aizgājusi talantīga Krievijas māksliniece un skatuves dāma. 96 gadu vecumā šo pasauli pametusi Irina Muštakova.

11. aprīlī 96 gadu vecumā n.o.m.i.r.a RSFSR godātā māksliniece Irina Muštakova. Padomju operetes māksliniece dzimusi Civilskā 1927. gada 5. augustā. Sieviete absolvējusi Maskavas Valsts teātra mākslas institūtu.

Māksliniece kalpoja Maskavas operetes teātrī. Irina Muštakova spēlēja izrādēs “Luksemburgas grāfs”, “Mana skaistā lēdija”, “Dārgumu meklētāji”, “Sikspārnis”, “Cirks”, “Baronese Lilija”, “Baltā akācija”, “Romeo, mans kaimiņš”. Sieviete filmējusies trīs filmās-izrādēs: “Pavasaris un operete”, “Fransuāza – Blanša”, “Komponists Ferencs Legārs”.

Lasi vēl: ”Ne visi izdzīvos”: Nesen dižās Vangas senajos pierakstos atrasta kāda ļoti baisa prognoze uz 2023.gadu

 

Leave a Comment