”Ne visi izdzīvos”: Nesen dižās Vangas senajos pierakstos atrasta kāda ļoti baisa prognoze uz 2023.gadu

Par dižo Vangu un viņas prognozēm ir dzirdējuši teju katrs. Tomēr ir ļoti maz informācijas par viņas prognozēm uz esošo laiku, kura tiek atrasta mūsdienās. Nesen kļuva skaidrs, ka ir atrasti seni viņas pieraksti. 

Vangelija Pandeva Guščerova jeb Baba Vanga bija akla bulgāru mistiķe, gaišreģe un tautas medicīnas asistente, kura lielāko dzīves daļu dzīvoja Petričas pilsētā uz Bulgārijas, Grieķijas un Ziemeļmaķedonijas robežas.

Viņa bija pazīstama Austrumeiropā ar savu gaišredzību un pravietojumiem pagājušā gadsimta 70. gadu beigās un 80. gados, miljoniem cilvēku uzskatot, ka viņai piemīt p.a.r.a.n.o.r.m.āl.a.s spējas.

Aizsaulē devusies 1996. gada 11. augustā 85 gadu vecumā. Kad viņa piedzima uzreiz nesaņēma savu vārdu, jo viņa bija ļoti vāja un viņas radinieki neticēja, ka meitene izdzīvos.

Uzreiz pēc piedzimšanas viņa tika ietīta aitādas kažokā un nolikta zem plīts, kur viņa pirmo reizi apraudāja divus mēnešus vēlāk. Tas kļuva par simbolu tam, ka topošā gaišreģe bija kļuvusi stiprāka un dzīvos.

Tāpēc meitene nekavējoties tika kristīta baznīcā un deva viņai vārdu Vangelia, kas nozīmē “nest labo vēsti”. Vangas bērnību un jaunību nevar saukt par gaišu un priecīgu, jo 3 gadu vecumā meitene zaudēja māti un palika pusbārene.

Pēc tam uz fronti tika izsaukts Vangas tēvs, kurš viņu pilnībā atstāja kaimiņa aprūpē. Atgriežoties viņas tēvs apprecējās otrreiz, un topošo zīlnieci aizbildnībā paņēma viņas pamāte, kura viņā redzēja tikai darbu un izmantoja to pilnībā.

Lasi vēl: “Likteņa palīgi”; kas padara cilvēkus, kas dzimuši zodiaka zīmju krustpunktā, unikālus

12 gadu vecumā Vanga dīvainos apstākļos kļuva akla. Viņu, atgriežoties no ganībām, tornado aiznesa vairākus simtus metru no mājas un izmeta laukā.

Kad meitene tika atrasta, viņas acis bija cieši aizvērtas, jo tās bija pilnas ar smiltīm. Tēvs un pamāte mēģināja meitu izārstēt, taču veltīgi – operācijai nepieciešamā naudas summa viņiem bija par daudz, tāpēc pēc 4 gadiem meitene kļuva pavisam akla.

Tomēr par spīti visam viņa nodzīvoja ilgu dzīvi un šīs dzīves laikā ļoti daudz palīdzēja apkārtējiem. Pavisam nesen tika atrasts kāds Vangas pareģojums uz šo gadu. To lasot ķermeni pārņem trīsas..

 

Turpinājumu lasiet tālāk

Leave a Comment