”Ne visi izdzīvos”: Nesen dižās Vangas senajos pierakstos atrasta kāda ļoti baisa prognoze uz 2023.gadu

Lielā sievietes ”dāvana” sāka parādīties 1940. gadā. Tad viņa sāka prognozēt savu ciema biedru likteni un atšifrēt viņu sapņus, un viņa to darīja dīvainā vīrieša balsī. Pēc Vangas teiktā, šajā periodā gaišreģe sāka dzirdēt m.i.r.u.š.o balsis un sazināties ar Dievu.

Par savām spējām pareģotāja Vanga teica, ka tās dotas no augšas un nav izskaidrojamas: “Dievs man atņēma redzi, bet iedeva citas acis, ar kurām es redzu pasauli – gan redzamo, gan neredzamo.”

“Ne visi dzīvos”: ko Vanga prognozēja 2023. gadam

Vanga uzskatīja, ka 2023. gadā mūsu planētas orbīta nobīdīsies par 4-6 grādiem. Globāli tas neko neietekmēs, bet vidējā gaisa temperatūra paaugstināsies, un tāpēc cilvēki domās par klimata pārmaiņām un Zemes nākotni.

Vanga apgalvoja, ka šis gads būs veiksmīgs zinātniekiem un produktīvs ārstiem: viņi sāks izstrādāt v.a.k.c.īn.u, kas apturēs vairuma v.ē.ž.a veidu attīstību.

“Būs naids, kas ilgs 20 gadus, bet pēc tam kontinentā iestāsies miers un labklājība,” solīja Vanga. Viņa paziņoja, ka sliktais zaudēs un beidzot labais ņems virsroku un uzvarēs.

Lasi vēl: Pasaulē pirmie septiņīši jau ir izauguši! Lūk kā viņi izskatās tagad un ko dara

Vanga kopumā aprakstījusi, ka daudzi cilvēki ies b.o.j.ā, tomēr galu galā labais uzvarēs un šo cilvēku dzīvības nebūs bijušas veltas. Eksperti gan nekomentē šos pravietes vārdus.

 

Leave a Comment