Pasaulē pirmie septiņīši jau ir izauguši! Lūk kā viņi izskatās tagad un ko dara

Makogiju ģimenē piedzima uzreiz septiņi bērni – četri puikas un trīs meitenes. Šis notikums tika plaši apspriests visā pasaulē.

Makogiju bērni bija pirmie septīši pasaulē – 7 bērni kas piedzimuši vienā reizē. Bērniem vārdi ir Kenijs, Kelsija, Natālija, Brendons, Aleksis, Neitans un Džoels.

Septiņu bērnu uzturēšana un audzināšana ir liels pārbaudījums abiem vecākiem. Ikviens, kuram ir bērni, sapratīs, kāpēc. Neskatoties uz grūtībām, bērni uzauga laipnā, gādīgā un jaukā ģimenē.

Bet kā viss notika?

Kenijam un Bobijai, abiem no Aiovas, ASV, piedzima pirmā meita, un viņi tikai gribēja vēl vienu bērnu, lai papildinātu ģimeni, taču rezultāts bija liels pārsteigums.

Sievai tika veikta mākslīgā apaugļošana un, kad kārtējās pārbaudes laikā tika veikta skenēšana, ārsts bija apdullināts, redzot rezultātu.

Ultrasonogrāfijā atklājās, ka pārim būs 7 bērni. Starp citu, dvīņu jeb 3 bērnu piedzimšana mākslīgā apaugļošanas laikā ir diezgan izplatīta parādība, taču 7 bērni izrādījās ļoti neparasti un pārim nācās pieņemt lēmumu..

Pēc Kenija teiktā:

“Es piezvanīju savai sievai un gribēju uzzināt par ultraskaņas skenēšanas rezultātiem, bet viņas balss skanēja dīvaini un es nesapratu, ko viņa teica…

Lasi arī: “Kādas izmaiņas tavā dzīvē notiks tuvākajā nākotnē?”; Izvēlieties maģisko simbolu

Es viņai teicu, lai tā pasaka to atklāti. Atbilde bija 7, tajā brīdī es tikai domāju, kā pabarot tik daudz bērnu un apmierināt viņu vajadzības, tad teicu nē, nē, nē, tu nopietni? Pēc Bobijas teiktā, ārsti teica, ka daži augļi ir jāizņem, lai citi mazuļi varētu izdzīvot, taču Bobija to pilnībā noraidīja un nolēma ka iespēja jādod visiem mazuļiem..

Pēc ekspertu domām, pat piedzimstot 3 bērniem, vesela bērna iespējamība ir 50%, savukārt mēģinājums dzemdēt dvīņus vai vairāk aptuveni 50% gadījumu beidzas ar augļa nāvi…

Tomēr Bobijai paveicās, ārsti baidījās, ka viņa neizdzīvos, taču nekas nenotika, un 21. novembrī viņa dzemdēja 4 zēnus un 3 meitenes, 9 nedēļas pirms grafika. Bērni piedzima pavisam mazi, mazākais svēra tikai 1,13 kg un lielākais bērns svēra 1,5 kg.

Mātei tika veikta operācija un viņa divus mēnešus palika slimnīcā.

Pēc bērnu pārnākšanas mājās mātei bija grūtības viņus audzināt, jo viņiem vajadzēja 42 pudeles pārtikas un 52 autiņbiksītes dienā.

Visa ģimene 1998. gadā

Ģimenei daudz palīdzēja līdzcilvēki, kuri ziedoja naudu. Palīdzēja arī valsts un dažādas organizācijas. Viņiem tika uzdāvināta liela māja, un bērni varēja bez maksas paēst skolā un apmeklēt dažādas nometnes. Ģimenes galva pastāvīgi strādāja, lai nodrošinātu ģimeni un ieaudzināja bērnos smaga darba un apņēmības nozīmi.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu kā septīši izskatās tagad kad ir izauguši un pieauguši cilvēki

COMMENTS

  • <cite class="fn">590</cite>

    Heey I amm soo excited I found your webpage, I rezlly found youu by mistake,
    while I was browsing oon Google forr something else, Regasrdless I am
    hre now and wwould just liike too ssay thanks a lot ffor a marvelos pokst and a all round thrklling
    blog (I also ove the theme/design), I don’t have time to go thnrough iit all at the mknute but I have bookmarked itt and aso includded your RSS feeds, so wheen I have timne I will be back
    tto read a lot more, Please do keerp upp the fantastic work.

  • <cite class="fn">bit.ly</cite>

    Hi there, There’s no doubt thast your sife mght bbe having internet browser compatibility issues.
    Whenever I take a looik att your website in Safari, it loopks fine but when opeing
    in I.E., it’s got soje overlapping issues. I jhst
    wantdd tto give youu a quick heads up! Othrr han that, woncerful website!

  • <cite class="fn">696</cite>

    Please llet mme know if you’re lookin ffor a writeer foor your blog.
    Youu have some really great posts aand I think I wold be a good asset.
    If youu ever want tto take some off the load off, I’d love to
    write some content foor your blog iin exchjange ffor a link back too mine.
    Please shoott me ann email if interested. Manyy thanks!

Leave a Comment