Pugačovas ģimenē sēras: miegā no dzīves aizgājis nozīmīgs ģimenes cilvēks

Allas Pugačovas ģimeni diemžēl piemeklējusi ļoti liela nelaime. Pati ģimene skaidro, ka šī sēru vēsts nākusi pēkšņi un pati ģimene vēl joprojām nespēj atgūties no pārdzīvojumiem. 

Alla Pugačova ir krievu estrādes dziedātāja, kas guvusi lielus panākumus gan PSRS, gan Krievijā. 1991. gadā viņai piešķirts PSRS Tautas mākslinieces goda nosaukums, saņēmusi arī daudzus citus apbalvojumus.

1997. gadā viņa pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurā ieņēma 15. vietu. Viņš dzimis 1949. gadā Maskavā Borisa Pugačova un viņa sievas Zinaīdas ģimenē.

Mācoties Maskavas 496. vidusskolā, dziedājis vairākos ansambļos. 1965. gadā viņš ierakstīja dziesmu “Robots” un uzstājās Tjumeņā radiostacijas “Юность” aģitbrigādes sastāvā no 1966. līdz 1967. gadam.

Alla Pugačova ir izcila mūziķe, kuras vārdā ir desmitiem kompaktdisku un albumu. 1996. gadā izdevusi 13 kompaktdisku kolekciju (“General Records”), piedalījusies daudzos prestižos festivālos un dziesmu konkursos gan kā dalībniece, gan žūrijas sastāvā. 1974. gadā viņa kļuva par Vissavienības popmākslinieku konkursa laureātu uzvarētāju.

Lasi vēl: Pasaulē pirmie septiņīši jau ir izauguši! Lūk kā viņi izskatās tagad un ko dara

Tomēr pirms īsa brīža skatuves dīva paziņoja sēru vēsti. No viņu ģimenes pēkšņi miegā aizgājis kāds nozīmīgs ģimenes loceklis, tomēr ģimene šajā laikā vēlas klusumu un mieru.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment